Miloje o najvećem priznanju: "Liverpul je poslao mejl..."

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.03.2019.
10:55
Izvor: Sportske.net

Veliko priznanje dobio je Vladan Milojević prethodne jeseni, a tek pred stoti meč na klupi Crvene zvezde rešio je da progovori o njemu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Čovek koji je Zvezdi doneo šampionsku titulu, proleće u Evropi posle gotovo tri decenije i plasman u grupnu fazu Lige šampiona prvi put u klupskoj istoriji danas će stoti put voditi crveno-bele u takmičarskoj utakmici.

Tim povodom Vladan Milojević je dao opširan intervju za "Mozzartsport" u kojem je govorio o mnogo čemu što će zanimati navijače.

Govoreći o plasmanu u Ligu šampiona i privilegiji odmeravanja snaga sa velikim klubovima i trenerima, Vladan Milojević je ispričao anegdotu koja javnosti nije bila poznata.

Nakon startnog remija sa Napolijem u Beogradu (0:0), na mejl stratega Crvene zvezde stigla je molba sa "Enfilda".

"Posle naše utakmice sa Napolijem, Liverpul je poslao mejl i zamolio nas da im pošaljemo našu pripremu utakmice sa Napolijem. Ja sam pomislio da je to šala", kaže Milojević.

Očigledno je da je načinom na koji je Zvezda odigrala protiv Napolija Vladan Milojević skrenuo pažnju i na sebe, a to što su Klop i njegovi saradnici želeli da vide na koji način je pripremio ekipu svakako predstavlja ogromno priznanje.

"To je nešto najlepše što sam mogao da dobijem. I te utakmice su mnogo bitne, jer smo kroz Ligu šampiona mnogo naučili i porasli. I ja i moji saradnici", priznao je Milojević.

Kasnije je usledila i čuvena utakmica sa Liverpulom koju je Crvena zvezda dobila golovima Milana Pavkova, a ona svakako spada među najdraže u dosadašnjem mandatu Vladana Milojevića.

Kompletan intervju trenera Crvene zvezde možete pročitati ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 17.03.2019
15:17

Miloje je trener kakvog nismo imali jos od Miljana Miljanica koji je postavio temelje srpskog i jugoslovenskog fudbala. Zahvaljujuci Miljanu nekad su Real, Barselona i ostali evropski velikani ucili od Zvezde i strepeli pred zreb da ne izvuku Zvezdu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 17.03.2019
12:41

Trebao si da im posaljes pripremu jesenjeg Derbija, odmah bi te zaboravili Hahaha

avatar
Südkurve München
Sunday, 17.03.2019
12:29

Covek koji se recima ne moze opisati

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 17.03.2019
12:15

Liverpul nam je redovna musterija.

avatar
UGASICE SE partizai
Sunday, 17.03.2019
12:04

Normalne stvari,Zvezda je uvek bila cenjena u Svetu i Evropi,sto zbog svojih dostignuca,koja je cine daleko bitnijim i vecim klubom od Arsenala,Celzija,Sitija,Valensije,Atletika,,sto zbog vanserijskih igraca i svetskih legendi poput Deje,Piksija,Mihe,gospodina Dzajica koga neki svrstavaju medju najbolje igrace ikada.