Miloje nezadovoljan zbog kartona, još jedan problem sa povredom

Autor: Beta Beta
subota 06.04.2019.
15:04
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da borba za titulu u Super ligi Srbije još uvek nije gotova, kao i da poziva navijače da u što većem broju dodju na utakmicu protiv Proletera.

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Zvezda će sutra u poslednjem kolu regularnog dela Super lige Srbije dočekati Proleter na svom terenu.

"Očekuje nas još sedam utakmica, još 21 bod je u igri kada prodje susret sa Proleterom. Nakon podele bodova dolazimo do toga da nam je svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja vredela 1,5 bod. Radnički je svakako najozbiljniji kandidat za titulu pored nas", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

"Svi komplimenti Proleteru, oni su ekipa koja, iako je novajlija u elitnom društvu, imala odličan kontinuitet igara. Predvodjeni su odličnim i iskusnim trenerom (Draganom) Radojičićem, trofejnim strategom koji se dokazao u mnogim klubovima. Njegov rad se najbolje vidi kroz odlične rezultate koje beleži Proleter", rekao je Milojević.

On je pozvao navijače da u "što većem broju" dodju na stadion "Rajko Mitić", kao i da od svog tima očekuje da se "predstavi u najboljem izdanju".

Milojević je rekao da zbog kartona neće igrati Srđan Babić, Dušan Jovančić i Filip Stojković.

"Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave golova. Ipak, to je sastavni deo utakmice gde su emocije zaista izražene.

Imamo problem sa (Lorencom) Ebisilijom, koji od treninga pred susret sa Bačkom ima povredu i trenira individualno. Što se tiče Marka Gobeljića sačekaću procenu medicinskog tima, u kojoj je fazi oporavka i da li može neku minutažu da iznese ili je bolje da ga sačuvamo", rekao je on.

Utakmica 30. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Proletera igraće se sutra od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke