Miloje ne zna baš da se raduje, ali kaže da je ova titula slađa od prošle

Autor: Pavle Knežević
nedelja 05.05.2019.
20:47
Izvor: Sportske.net

Malo iscrpljeno je delovao trener Zvezde posle odbrane titule. Novinari opet probali da "izvuku" nešto o njegovoj budućnosti u klubu...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je odbranila titulu, a Vladan Milojević je posle toga rekao da ne ume da se raduje, ali da mu je ovaj trofej svakako slađi nego onaj od prošle godine, kao i da je tim zasluženo osvojio trofej.

"Malo nas je poremetila utakmica protiv Čukaričkog. Nismo to očekivali, ali mislim da smo sasvim dobro odigrali sezonu, u dobrom kontinuitetu u kome smo mogli da imamo.

Kad imate mnogo rotacija, u pojedinim utakmicama ne možete daimate takmičarsku formu kakvu biste voleli, ali mislim da bi bilo nepošteno da budem nečim nezadovoljan.

Jedan deo smo završili, ali ostalo nam je da privedemo prvenstvo kraju, gde sam siguran da neće biti lako. A koja je titula mi je bolja? Uvek je prošla prošla, a ova je slađa i lepša, kao i svaka nova
", rekao je Milojević.

Zvezda je večeras pobedila Mladost 1:0 i tako odbranila titulu prvaka Srbije. Da li će se slaviti večeras ili na kraju sezone?

"Mi već u petak igramo, a igrači će sutra imati slbodan dan. Ne umem ja baš da se radujem, a i uvek imate šta da pokažete, pogotovo kad ste u Crvenoj zvezdi. Uvek ima malo vremena za radovanje, pa neka iskoriste to i sutra. Još malo do kraja, imaće vremena za slavlje", rekao je Milojević.

Ima li snage uopšte za slavlje? Kao da je sezona predugačka...

"Za slavlje - oni uvek imaju snage, nemojte u to da sumnjate. Za ovo drugo ne znam, a što se tiče slavlja i veselja – mislim da smo poznati po tome", kaže Milojević kroz smeh.

U poslednja dva kola igrate protiv timova koji ne mogu da izbore Evropu, a vi ste titulu osvojili, da li to znači da ćemo videti više rotacija, odnosno da će priliku dobiti igrači koji su manje nastupali do sada?

"Videćemo. Imam dosta igrača koji zaslužuju da dobiju minutažu, kao i ovi koji su osvojili titulu. Trebalo bi da dobiju priliku, zato su dovedeni", rekao je Milojević.

Pisalo se mnogo o vašem statusu, a na zapadnoj tribini se pojavio transparent "Šefe, ostani", kako to komentarišete?

"Dobro, lepo je to. Nemam šta da komentarišem, sešćemo, pričaćemo, razgovaraćemo...", odgovara trener.

A što se tiče same utakmice...

"Utakmica kakvu smo očekivali. Mladost je po meni možda najnezgodnija ekipa u Super ligi, sa mnogo iskusnih igrača i to sigurno potiče iz rada trenera Neška (Milovanovića), apsolutno se vidi njegov pečat. Nismo se snašli u prvom poluvremenu, imali smo inicijativu, ali Mladost je imala te fantastične kontre, možda i najbolje kontranapade u ligi.

U drugom poluvremenu smo pokušali da zadržimo koncentraciju. Ključni detalj je bio situacija kod gola, kada je Jovančić na volšeban način zadržao loptu pored trojice igrača Mladosti. Da nije, Lučani imali kontru četiri na dva.

Penal nije ključna situacija. Sjajna odbrana Rosića, pokazao je da je jedan od najtalentovanijih golmana kod nas. Sad neću da komentarišem sporne situacije, ali još jednom bih čestitao igračima na zasluženoj tituli i dobroj sezoni.

Mi smo ostvarili jedan deo cilja. Ponovo igramo sa protiv Mladosti u Lučanima u Kupu. Sasvim zasluženo, neće biti ni malo lako. Poželeo bih Mladosti sve najbolje u daljem toku prvenstva
", ispričao je Milojević.

Umesto Nenada Milovanovića, novinarima se obratio njegov asistent Goran Stanić.

"Da vam se prvo izvinim, trener ima zdravstvenih problema. Mladost je odlično ušla u utakmicu, imali smo tri-četiri odlične šanse, ali ih nismo iskoristili. Ako to ne iskoristite, posle toga dolazi kazna, pogotovo kad igrate protiv Zvezde, koja je večeras obezbeđivaa titulu. Čestitam im na tome, cele sezone su igrali kako treba", rekao je Stanić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Monday, 06.05.2019
00:18

Na kolena pred sampiona drzave.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 05.05.2019
21:00

Čemu da se raduje? Samo na ovih par hiljada što su došli danas da gledaju zvezdu nije jasno o čemu se radi cele sezone, i to ne samo ove.

avatar
Capitano
Sunday, 05.05.2019
23:56

U svakom slucaju je bolje par hiljada nego par stotina...