Miloje miksovao, Zvezda 4/4!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.02.2019.
16:46
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda stigla do četvrte pobede u dosadašnjem delu priprema u Antaliji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Četvrta utakmica i četvrta pobeda Crvene zvezde na pripremama u Antaliji, danas je savladana ekipa Rabotničkog sa 2:1 (1:1).

Rabotnički je dobro ušao u utakmicu, ozbiljno su se pripremili za ovaj prijateljski meč, a sa druge strane Crvena zvezda je odigrala verovatno najslabije poluvreme do sada u Antaliji.

Vladan Milojević je kombinovao, napravio je nekoliko izmena, posebno je bila primetna ona na poziciji desnog beka gde je igrao Milan Jevtović, inače levokrilni napadač.

Počelo je polušansom Simića, potom je Pavkov šutirao glavom kada je odbranio golman Makedonaca, a na drugoj strani su pretili gosti preko Blaževskog.

Upravo je Blaževski pao u kaznenom prostoru, Jevtović ga je oborio u 36. minutu, a golman Popović je sjajno odbranio udarac Ilijoskom.

Pet minuta kasnije, Rabotnički ipak stiže do vođstva, Ilijoski je pobegao Babiću, poslao loptu ka Žuninju, a ovaj prosledio do Blaževskog koji odlično šutira iskosa sa leve strane u suprotni ugao - 0:1.

Zvezda je krenula ozbiljnije nakon tog gola i stigla do izjednačenja, Ebesilio je izveo korner, a strelac je bio Vukanović koji je glavom poslao loptu u mrežu.

U nastavku bolja Zvezda, ali je Rabotnički ponovo pretio, Blaževski je imao šansu, ali je Popović dobro odbranio.

Igrao se 55. minut kada je Zvezda stigla do prednosti, akcija je išla po desnoj strani, Vukanović je dodao do Simića, ovaj je ubacio loptu u peterac gde je bio Joveljić koji je samo dotakao loptu, a na nju je natrčao Ebesilio koji nije imao težak zadatak da postigne gol za 2:1.

Ispostavilo se da je to konačan rezultat ove utakmice, iako su i jedni i drugi imali šanse. Rabotnički preko Petkovskog koji nije iskontrolisao dobro loptu, a Zvezda je imala šanse preko Joveljića i Boaćija.

Crvena zvezda: Popović - Jevtović, Savić (od 61' Stojković), Babić, Hajdin - Čaušić, Simić (od 78' Milijaš) - Joveljić, Ebisilio (od 61' Jovančić), Vukanović (od 61' Jirka) - Pavkov (od 61' Boaći).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 05.02.2019
23:09

Звезда постаје озбиљан тим зрео за Европу.

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 05.02.2019
19:32

Svaka čast Miloju na vođenju ove utakmice. Retko koji igrač je igrao svoju pravu poziciju, ali svejedno sve funkcioniše.

avatar
Toledo
Tuesday, 05.02.2019
18:44

Jevtovic je desno krilo

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 05.02.2019
17:57

Uz sve postovanje Radnickog iz Nisa ja mislim kad bi se Zvezda sa dva tima takmicila u Superligi da bi se zestoko borili za prva dva mesta.