Miloje menja par startera za Javor?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.07.2019.
16:17
Izvor: Sportske.net

Vladan Milojević bi mogao da promeni nekoliko fudbalera u startnoj postavi za meč protiv Javora.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U subotu Crvena zvezda počinje svoju superligašku sezonu i to utakmicom protiv Javora iz Ivanjice, ekipe koja je već jednom bila kobna po klub iz Ljutice Bogdana u okviru prvog kola domaćeg šampionata pre nekoliko godina.

Vladan Milojević vrlo dobro zna moravički mentalitet ekipe Javora koju je i trenirao tokom svoje karijere i poznato mu je da neće biti lak zadatak, a pitanje koje se postavlja pred ovu utakmicu i zgusnut raspored Crvene zvezde jeste:

Ko će na teren?

Poznato je da Milojević ne menja previše dobitnu kombinaciju, ali treba očekivati da pruži šansu pojedincima koji su to zaslužili i koji nisu imali šansu da igraju u prve dve utakmice u Evropi. Među njima su i stranci.

Nije isključeno da ćemo gledati i Filipa Stojkovića na poziciji štopera što je bilo neretko tokom priprema, možda i Milana Gajića, a očekujemo i Milana Jevtovića u startnoj postavi koji je neretko bio starter na pripremama i koji se u potpunosti oporavio od povrede.

Evo i naše pretpostavke za utakmicu sa Javorom:

Borjan - Gobeljić, Milunović, Stojković (Babić), Rodić - Jovančić, Kanjas - Jevtović, Marin, Ben - Boaći (Pavkov).

Crvena zvezda će, uključujući i utakmicu protiv Javora, odigrati četiri utakmice u 11 dana, pa je normalno očekivati da više igrača dobije šansu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Friday, 19.07.2019
07:43

Sta se dogadja sa Gajicem???

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 18.07.2019
17:00

Verujem da će Ebesilio biti starter. A mogao bi i Gajić desno, Gobeljić levo, štoperi da budu Pankov (ako se oporavio) i Milun.