Miloje: "Ja igrače na treningu kažnjavam sklekovima za te situacije, a ovde ništa...Ali, Srbi smo, izdržaćemo"

Autor: Pavle Knežević
utorak 06.08.2019.
23:58
Izvor: Sportske.net

Bio je prilično miran trener Zvezde i nije baš da je hteo da saspe drvlje i kamenje na sudije, ali je bilo jasno da ga boli nepravda.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Utisak je da je Crvena zvezda zaslužila pobedu, ali Kopenhagen u revanš nosi 1:1. Vladan Milojević kaže da neće da se zadržava na lošim stvarima, ali posredno poručuje da će njegova ekipa odigrati uprkos slabom suđenju.

"Generalno, odigrali smo dobar meč, dobru utakmicu. Sad da me pitate šta bih mogao da kažem, ne znam, ali da probam. Imali smo problema sa prinudnom iznudom Pavkova, što nam je poremetilo koncepciju i plan. Imali smo i drugu prinudnu izmenu, Rodić je tražio izmenu, tako da smo je potrošili na promenu beka.

Generalno, dosta dobro smo kontrolisali utakmicu. Radili smo dobro šta smo se dogovorili. Kopenhagen je dobra ekipa, igrali su isto od prvog do 90. minuta. Ima tu nekih par situacija koje mogu da prelome utakmicu. Meni su čudne neke odluke sudija. Neću da stojim na tome, neću da kukam...

Ali, najsmešnije mi je bilo kad je (N'Doje) rukama uhvatio loptu koja je išla u aut. Kad se to desi na treningu, igraču kažem da za kaznu uradi 10 sklekova, a ovde ništa. Dobro, neću da kukam. Čestitam ekipi Kopenhagena, čestitam mojim igračima i navijačima
", rekao je Milojević.

Da li ste pogledali snimak njihovog penala i snimak situacije kada ste vi tražili penal?

"Neću ovo, nije bitno. Vi ste kompetentni, znate, pogledali ste iz više uglova. Ne bih da komentarišem. Jako je ružno kad čujete ovaj bes naših navijača i ovo skandiranje. Mislim da je to najbolji odgovor. Ne znam iz kog razloga se ovo dešava, dešavalo se i prošle sezone, ali Srbi smo, izdržaćemo.

Spremićemo se najbolje. Ne bih da pričam o takvim odlukama, širok je teren, sve se vidi. Najbolje se zna po reakcijama publike. Ovo je otvorena pozornica i svako dobije šta zaslužuje
", rekao je trener Zvezde.

Da li je ovo vaša najbolja partija od početka sezone?

"Zar nismo pre dva dana bili u lošoj formi? Moramo da se dogovorimo da li smo u dobroj formi ili ne. Odigrali smo dobru utakmicu u svakom slučaju, ali mnogo lako uzimamo crno ili belo. Nekad dolazi do samozadovoljavanja kod mojih igrača. Moram da priznam da sam malo nemoćan kad je to u pitanju.

Mi smo danas imali samo jednog stranca u ekipi, Kanjasa. Nemojte samo da mi govorite samo da je Marin Nemac, a Borjan Kanađanin, znamo svi. Takvi smo, takva smo ekipa, imamo to da se opuštamo, tako je bilo i u drugom poluvremenu u Helsinkiju, ali prošli smo.

Hteli smo da pobedimo danas, ali jedno su želje, a drugo je ono što se dešavalo na utakmici. Nismo imali veliki pritisak. Jeste Kopenhagen imao posed, ali mi smo pretili. Ne bih rekao da je Kopenhagen imao neke izgledne situacije. Rezultat je takav kakav je, šta da radimo?

Odigrali smo jedno poluvreme, ostaje da odigramo drugih 90 minuta u Kopenhagenu. Nemamo čega da se plašimo odigraćemo mušku utakmicu
", kaže trener.

Solbaken je rekao da je Zvezda pre meča bila favorit, a da su šanse sada 50:50, šta vi kažete?

"Ne bih baš rekao da smo bili favoriti. Ako smo favoriti bili protiv Suduve i Helsinkija, ipak je Kopenhagen bio povlašćen. To je ekipa koja 12-13 godina, slagaću vas, konstantno igra Ligu Evrope, igrala je u Ligi šampiona. Ja bih i dalje rekao da imamo drugo poluvreme i da treba da se pripremimo. Nije tajna da je rezultat tas na vagi koji više odgovara Kopenhagenu. Fudbal je čudna igra, ali sigurno se nećemo predati, u to sam ubeđen", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

49 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 07.08.2019
10:48

Miloje tebi svaka cast jer Solbakenu si odrzao lekciju iz fudbala jer Kopenhagen nam je za 95 minuta sutnuo samo jednom u gol i to iz nepostojeceg penala. Mi Miloje verujemo u tebe da ces uraditi sve da Zvezda u revansu pregazi Kopenhagen i sudije zajedno sa njima.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 07.08.2019
17:03

Supermiloja taktički nadmudrio Stoleta: pre utakmice imao neutralan rezultat, a nakon utakmice ima negativan hahahaha. zvezda razbila Kopenhagen 1:1 hahahaha

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 08.08.2019
15:09

Tvoja tuga ce biti golema kad budes video da u Ligi Sampiona Kopenhagena nema.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 07.08.2019
22:28

Ti si nadmudrio sve sa svojim trolovanjem i sirenjem lazi i mrznje na vestima o Zvezdi.

avatar
aleksbn
Wednesday, 07.08.2019
08:54

N'Doje je uhvatio loptu zato što je bio u ofsajdu i nije htio da se odugovlači sa čekanjem da se lopta vrati u teren, a to je i sudija pokazao. Što neko reče, jeste li Srbi i u Superligi i kupu, ili samo kad izađete u Evropu? Ili ste u domaćim takmičenjima tirani?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 09.08.2019
11:45

Znaci po tebi je N'Doje postupio po pravilu i nije trebao da bude sankcijonisan.

avatar
aleksbn
Saturday, 10.08.2019
22:09

Da. Sta je sporno? Ofsajd je dosudjen.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 07.08.2019
08:14

kazi miloje da igracima kasne plate 3 meeca....

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 07.08.2019
07:54

Ovakav start u nasoj ligi je penal za Zvezdu, ali uvek. Karma. Mada je Zvezda bolja od Kopenhagena, moze ih proci, nisu bas bauk.

avatar
jfvr
Wednesday, 07.08.2019
06:57

Сад не желиш да коментаришеш???А кад сте дали гол на дербију,кад је лопту са гол линије скинуо Стојковић,одмах си после текме рекао гол чист као суза,док је Бата господски рекао да се из тог угла не види најбоље.....

avatar
paok
Wednesday, 07.08.2019
06:23

Najlakse je okriviti sudiju koji i nije bio sjajan ali sad je gotovo. Eto prosle godine ste imali sudijske greske u vasu korist, znaju svi na cega mislim. Ove godine obrnuto ali tako to ide. Malo ti daju pa onda uzmu, a mi vidimo samo kada uzmu. Ne povlacite se u revansu jer nije ovo Barsa pa da ne mozete igrati sa njima i proci ih. Srecno tamo i pobedite iki barem neka bude 2:2, i to je dovoljno.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 07.08.2019
17:18

Kopenhagen je ovaj meč igrao bez: 1. prvog najiskusnijeg golmana koji je teže povređen, inače doveli su ga davno iz Betisa, 2. golmana kojeg su sada doveli iz Gengampa da ga zameni, 3. standardnog štopera reprezentativca Danske Bjelanda, 4. odličnog centralnog veznog Falka koji im je mnogo nedostajao na sredin, mladi Stage nije uspeo da ga odmeni na pravi način, 5. povređenog napadača Sotiriua koji je od početka sezone bio igrač sa najboljom formom u timu i ako mogu da kažem da ovog Pepa koga su doveli iz Saragose koji je odličan igrač još nisu ustalili u prvih 11. Igrali su bez 5 igrača koji bi bili u prvoj postavi, gotovo sa kombinovanim timom, ali zvezda ima neverovatnu sreću da Kopenhagen ima toliko povređenih igrača, zato su igrali sa mladim Stageom (22) i Vindom (20). i zato su toliko oprezno igrali, ali niko izgleda ne sme da napiše činjenicu da je Kopenhagen silom prilika na megdan zvezdi izveo kombinovani tim, ali evo pustam ih neka se pale kako su bolji od Kopenhagena :D

avatar
Čeki
Wednesday, 07.08.2019
00:44

Kako dobra igra moj Miloje kad smo se povukli drugo poluvreme? Kakva je to onda kontrola utakmice kad im dajes priliku da se razigraju, a ni tad nisu bili bas nesto vrhunski. Da smo ih malo vise stisli u drugom ne bi imali toliko prostora i mozda bismo im dali jos jedan gol, a ubedjen sam da ovaj ne bismo ni primili jer se videlo da pod pritiskom (pa makar to bilo i zbog naseg stadiona samo) ne mogu toliko da se snadju. Zasto uvek kvariti sve dobro do gola, pa poznata je ona cuvena izreka "ono sto radi, ne popravljaj ga"? Samo da se nismo povukli toliko drugo poluvreme bolje bi prosli ubedjen sam.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 07.08.2019
04:26

U pravu si, ali mislim da je to pitanje za igrace a ne za Miloja. Takodje mislim da onaj sto je poslat sa razlogom na ovaj mec, bi nasao nesto vec da dovoljno utice.

avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 07.08.2019
08:08

Trebaš da shvatiš da igrači nemaju snage za pritisak 90 minuta. Neki su bili crkli nakon pola sata videlo se. Misliš da bi on menjao ista da igrači mogu da isprate igru do kraja. On je to uradio upravo zbog toga i zato je dobar trener.

avatar
petar000
Wednesday, 07.08.2019
00:39

Taj Jovancic je u prosloj sezoni pet takvih penala zaradio Zvezdi. Coveku su svirani penali a da ga ni jendom protivnicki igrac nije ni pipnuo. Jednostavno, neka ravnoteza u svemiru mora da se napravi. Iskreno, ni ja ne bih svirao ovaj penal veceras, ali.. kazem vama je svaki ovakav pad u nasoj ligi penal bez pogovora. da ne pricam o komentatorima koji bi nasli u ovoj situaciji pet kontakta da je svirano za Zvezdu.

avatar
Real Only
Wednesday, 07.08.2019
00:35

Karma. Samo cu da kazem Mihajlo Ristic.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 07.08.2019
10:19

Ono kad je lotpa izasla u aut kad je krasnodar dao gol?ili ovde za faul u napadu kad im je sviran penal?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 07.08.2019
17:28

Pokaži snimak da je lopta izašla celim obimom u aut kod gola Krasnodara? Naravno da nema, to samo ima u vašoj mašti da je bio aut. Faul u napadu, ne smeju vam se bez razloga Danci ahahahaha

avatar
noxovac993
Wednesday, 07.08.2019
00:25

e koliko li je onda boaci odradio sklekova za proslu sezonu samo me zanima.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 07.08.2019
00:13

Koja nepravda ga boli? Šta nije pravedno osim što Marin nije dobio drugi žuti i automatski crveni karton za nasrtaj na sudiju? Ružno je skandiranje navijača kao i tuča na severu, samo zvezda nikada nijednom nije kažnjena za to skandiranje dok UEFA druge klubova kažnjava za isto. Zašto o tome ne pišete. Kakve veze ima što smo Srbi kada je zvezda prošle sezone prošla Spartaks prvim golom iz ofsajda, pa Trnavu nepokazanim crvenim Degeneku kod 1:1 kada je zbog prekršaja zaustavljena i kontra Trnave za 2:1, pa Salcburg sa dva neregularna gola u gostima, a na primer Partizan je ispao od Plzena golom iz ofsajda u Beogradu za 1:1, pa je oštećen u skoro svakoj utakmici te sezone u Evropi. A jesmo li Srbi u SL i Kupu Srbije? Tu vi komentarišite nepravdu preko koje profitirate, inače ne biste sada ni igrali kvalifikacije za Evropu. U mom komentaru nema uvredljivih reči, neću da komentarišem druge komentare, ali ne vidim razlog da mi ne objavljujete, zar je toliko teško prihvatiti drugačije mišljenje.

avatar
MixEr
Wednesday, 07.08.2019
07:23

Veoma zanimljiv komentar. Kad čovek ovo pročita, bez obzira za koga navija, jasno mu je o kakvoj se osobi radi sa druge strane tastature... Tolko od mene

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 07.08.2019
00:09

Pa jel sad sudija trebao da natera N'dojea da uradi 10 sklekova na terenu???

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 07.08.2019
04:29

Za namerno igranje rukom se daje zuti. Sklekovi su metafora deckic, ako znas sta to uopste znaci. Nisam siguran.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 07.08.2019
08:58

Idi vidi sta je namerno igranje rukom. Komentarisi neki drugi sport.

avatar
Terapeut
Wednesday, 07.08.2019
00:08

Dobro, bar sada zna kako se osećaju klubovi u Srbiji kad god igraju sa Zvezdom...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 07.08.2019
06:04

Samo što se svi klubovi u Srbiji s razlogom tako osećaju kada igraju protiv zvezde, a zvezda je umislila da je sudija pokrao.

avatar
T. Henry
Wednesday, 07.08.2019
23:20

Pod Toletom je svirano za Zvezdu da bi Zvezda kao stigla blizu Partizana da bi se rasprodao derbi a onda opet se nameštalo nakon derbija za Partizan ali ne samo sudije vec su klubovi koji igraju protiv Partizana bili kupljeni, čak je jedan igrac namerno smečovao loptu rukom da bi svirali penal Partizanu to su istine samo vi to ne vidite, ja ne poričem da se navlači često za Zvezdu u domaćem prvenstvu, ja naše prvenstvo odavno ne shvatam za ozbiljno niti se radujem Zvezdinim titulama ali gledam svaki klub nas u evropi i navijam uvek za naše za razliku od vas i za razliku od vas nisam licemeran i jako sam objektivan, stvarno ne znam kako vas nije sramota uopšte da pominjete suđenje zvezde u domaćem prvenstvu nakon tih šest godina Toletove i Partizanove diktature, igrači Vojvodine čak i teren napuštali nakon vaše krađe

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 07.08.2019
19:28

A ti si umislio da si partizanovac bez obzira sto si svoj zivot posvetio nasoj Zvezdi.

avatar
Capitano
Wednesday, 07.08.2019
06:57

A kako tek sa Partizanom...