Miloje iznenadio, nema Ebisilija (SASTAVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.08.2018.
18:16
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde napravio značajnu korekciju u ofanzivnoj liniji tima u odnosu na prvi meč.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Jedna, ali upadljiva promena u startnoj postavi Crvene zvezde večeras pred revanš sa Suduvom u Marijampolju, a u odnosu na prvi meč na ''Rajku Mitiću'', koji je Crvena zvezda dobila sa ubedljivih 3:0.

Litvanskog šampiona je u tom duelu načeo Holanđanin Ebislio svojim pogotkom, dotukao ih je Radonjić sa još dva, ali večeras Ebisilija nema u startnoj postavi crveno-belih i šansu će čekati sa klupe za rezerve.

Umesto njega, na terenu će od prvog minuta biti oporavlojeni Slavoljub Srnić, a sve ostalo je isto.

Suduva: Kardum - Švrljuga, Leimonas, Jankauskas, Živanović, Slavickas - Finkler, Matulevičijus, Verbickas - Veževučijus, Sisilija.

Klupa: Aleksandrov - Ridli, Činikas, Gajdučik, Isoda, Kasparavičijus, Asevedo, Dibal.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Krstičić, Jovičić - Srnić, Ben, Radonjić - Milić.

Klupa: Popović, Ebisilio, Babić, Stojiljković, Jovančić, Jevtović, Gobeljić
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 02.08.2018
05:25

Ebisilio nije jos spreman za ritam sreda-subota, veoma pametno sto va je Milojevic uveo u drugom delu. Joveljic nos nije spreman za evropske utakmice, dok Stojiljkovic polako ulazi u takmicarski ritam. Jedan gol bi mu znacio mnogo za povratak samopouzdanja. Povreda, srecom laka, usporila ga je u procesu uigravanja sa ostatkom ekipe.
Krajem krajeva, to je to. Nismo nasli adekvatnu devetku. Kako stvari stoje, Stojiljkovic je prvi pik Milojevica i ja se nadam da ce dati svoj doprinos plasmanu u grupnoj fazi LS.
Zvezda je zivot!

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 01.08.2018
19:03

Joveljić i Meleg ni među 18.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 01.08.2018
18:40

Treeeeeeeeeeeeeba NAPADAC! Kad bi samo doveli Boacija, gde bi nam kraj bio.. Ja ne znam sta misle ovi iz uprave, ne mozemo veliko da napravimo bez napadaca..

avatar
JFT96
Wednesday, 01.08.2018
18:29

Ma i bez Ebisilija,pada ta suduva i tamo

avatar
Darko
Wednesday, 01.08.2018
18:28

Ovo na pocetku sto sam odgledao utakmica , ja bi u spicu forsirao Joveljica , i istrpio bi ga , prije nego i Pavkova i Stojiljkovica , mislim da je cak i sada vec bolji od njih , a tek sa malo iskustva , moze postati klasni spic.

avatar
Cc
Wednesday, 01.08.2018
18:35

Mislim da ce njega koristiti uglavnom u domacem sampionatu. Mada sam i ja za to da ga gurne u vatru pogotovu u ovakvim utakmicama gde imamo dobar kapital iz prvog meca

avatar
Kladionicar
Wednesday, 01.08.2018
18:43

Prosto je neverovatno koliko se decku ne daje prostora, na Pavkova se ocigledno ne racuna, Stoiljkovic van forme totalno i mi na spica gurnemo Milica, coveka koji sem pozrvovanosti nema apsolutno nikakvih fudbalskih kvaliteta..