Miloje iskren posle Voždovca: "Svi zajedno smo se ugasili u drugom poluvremenu"

Autor: Pavle Knežević
subota 04.08.2018.
21:25
Izvor: Sportske.net

Trener kaže da će imati strpljenja za svoje igrače, ali negira da je bilo opuštanja. Čuli smo i komentar o prvom primljenom golu u sezoni.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je vodila 2:0 na poluvremenu, Voždovac je smanjio na 2:1, a propustio je još nekoliko dobrih prilika da postigne gol. Vladan Milojević nije ništa krio posle meča i lepo je opisao utakmicu.

"Komentar utakmice se može opisati jednom rečju: sadržajno. Došli smo da pobedimo i mislim da smo to pokazali od prvog minuta. Igrali smo protiv jedne ekipe koja ima fenomenalne pojedince, a znali smo i ranije da je ovde jako teško igrati, ne samo zbog podloge, već i zato što je Voždovac dobra ekipa.

Prvo poluvreme smo kontrolisali, mogli smo da postignemo još jedan gol i možda i da rešimo. Ali, imamo dosta igrača koji nisu do sada igrali 90 minuta i bukvalno smo se ugasili i počeli da branimo rezultat i na kraju smo se i odbranili. Čestitam mojim igračima, mislim da smo možda bili bolji za taj jedan gol
", rekao je Milojević.

Zvezdi je ovo bio sedmi takmičarski meč u sezoni i prvi primljeni gol. Ta serija trajala je 596 minuta, da li vam je možda sada lakše što se neće praviti fama oko toga?

"Za mene to nikad nije ni bila fama, možda vama (medijima jeste). Ako treba da bude lakše, lakše je. Mnogo puta statistika govori jedno, a onda to nije baš tako. Bilo je mnogo grešaka, videli smo dva identična gola, ali to je fudbal", odgovorio je trener.

Novinari su pitali Milojevića da li se ekipa opustila u drugom poluvremneu, što je on negirao.

"Nijedan trener ne dozvoljava svojoj ekipi da se opušta. Ovo je prvi put da neki od ovih igrača imaju 90 minuta. Jako je teško, vide se amplitude u igri, i kod nas i kod protivnika. Početak je prvenstva, dolazi do zamora pa tako deluje. Moraju igrači da imaju po 90 minuta. Ja sam zadovoljan igračima, pokušavam da im dajem minutažu. Biću strpljiv jer je to proces i to tako ide", rekao je trener Zvezde.

Trener Voždovca Branko Vojinović čestitao je Zvezdi na igrama u Evropi, rekavši da su njeni rezultati dobri za sve, a onda je prešao na utakmicu.

"Teško je komentarisati prvo poluvreme koje smo odigrali. Praktično smo sebi dali dva gola kardinalnim greškama. Posle toga je teško bilo doći do onoga što treniramo. Na poluvremenu smo rekli da to treba da izbrišemo iz sećanja i da probamo da napadnemo rivala. Zbog drugog poluvremena sam ponosan na svoje igrače, jer su pokazali da znaju da igraju fudbal i imaju želju", rekao je Vojinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 05.08.2018
08:55

Dok je Branko Ostojić igrao mogli ste još 2 da date, a posle je bili spasavanja šta se spasiti može hahaha

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 05.08.2018
08:49

Početak je prvenstva pa je došlo do zamora, iskreno reče stručnjak ha ha haaa.

avatar
Boki58
Saturday, 04.08.2018
23:35

Kakav smo tim postali kad je drama sto smo dobili jedan gol posle sest utakmica a pri tom i tu utakmicu dobili. Dajte Dinamo da se igram, ma ustvari svejedno ko god da dodje. Ali kakav ce tandem biti Simic i Radonja au...

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 04.08.2018
22:33

Са Милојем рутинске победе.