Miloje iskoristio trostruko slavlje za lični stav i poziv na rešavanje starog problema

Autor: Pavle Knežević
subota 09.03.2019.
20:45
Izvor: Sportske.net

Zvezda i trener su proslavili rođendan, ali je Milojević skrenuo pažnju na stari problem

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Vladan Milojević proslavlja danas rođendan, a Crvena zvezda je pobedom nad Zemunom 4:0 postala generacija sa najdužim nizom utakmica bez poraza, 52, a trener je taj svečani trenutak iskoristio da pošalje ličnu poruku, nešto čemu se stalno vraća.

"Ja bih obratio pažnju na nešto drugo. Pričam o ličnom stavu, videli smo danas Zemun, jednu ekipu koja zna šta hoće i vidi se šta hoće da radi, ovo su mladi igrači i videlo se danas da su srećni jer su igrali na dobrom terenu.

Jesu izgubili, ali su posle bili srećni i zadovoljni. Trebaju nam dobri tereni i dobre podloge. Imamo mnogo dobrih, mladih igrača. To mnogo pomaže atraktivnosti igre i razvoju mladih", rekao je Milojević.

Pobeda nad Zemunom bila je rutinska, pošto su se gosti držali oko pola sata, do prvog gola.

"Što se tiče utakmice, mislim da smo dominirali nakon što smo dali gol. Mi se okrećemo utakmici u sredu, a Zemunu želim da ispuni zacrtane ciljeve i da ostane u ligi jer to zaslužuje", kratko je rekao trener.

Postali ste rekorder, odnosno ova generacija igrača.

"Svaki rekord je lep i sigurno nećemo stati na ovome, ali nas to ne opterećuje. Ova generacija igra stvarno dobro, a meni je jako mi teško, imam jako veliki fond dobrih igrača. Verujte mi da igrači koji danas nisu bili ni u 18 zaslužuju ne da budu na klupi, nego da igraju.

U svakom slučaju, mislim da zaslužuju sve pohvale, jako su dobra družina. Ja insistiram na svlačionici i tom odnosu, a oni zaslužuju ovo. Videćemo dokle ćemo da doguramo, a u Zvezdi postoji takmičenje da budete bolji od prethodnog, a i kad mi odemo, neki novi će se truditi da budu bolji, a sve je to u interesu Crvene zvezde
", rekao je Milojević.

Marko Marin je izašao u 37. minutu, trener kaže da ne očekuje da je bilo šta ozbiljno, ali želi da bude oprezan.

"Marin je osetio mali bol u zadnjoj loži i ne bi trebalo da tu bude problem. Iskusan je igrač, odmah je to prijavio i izašao. Po njegovim rečima ne bi trebalo da bude ništa strašno, ali tako smo mislili i za Boaćija, a ispostavilo se da ima malu rupturu mišića", rekao je Milojević.

Trener Zemuna Dejan "Švaba" Đurđević rekao je da će njegova ekipa tražiti šansu u drugim utakmicama.

"Kao što red nalaže, Crvenoj zvezdi i Miloju da poželim rođendan i sreću do kraja sezone. Očigledna je razlika u klasi, držali smo se prvih 30 minuta do gola, posle je Zvezda preuzela inicijativu i sasvim zasluženo pobedila.

Mi moramo da se okrenemo narednim utakmicama i osvojimo neki bod pre podele bodova. Moram da kažem i da je moj drug i kolega podigao svima nama trenerima standarde u srpskim okvirima i izvan toga. Želim im da nastave još bolje i jače", rekao je Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 10.03.2019
01:50

Miloje od srca ti zelim srecan rodjendan, mnogo srece, zdravlja i uspeha sa nasom Zvezdom i posle Zvezde.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 10.03.2019
01:42

Nasa dominacija jos dugo ce da traje jer Zvezda vise ne posustaje.