Miloje ima dve dileme, ovo je očekivani sastav Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.04.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net

Veliki derbi nam se bliži, a Vladan Milojević mora da donese odluku o fudbalerima koji će početi meč. Evo naše prognoze.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je u daleko boljoj poziciji pred 157. večiti derbi, ima 6 bodova prednosti u odnosu na Partizan, a podatak da crno-beli moraju da osvoje 7 bodova više dodatno olakšava posao ekipi Vladana Milojevića.

Zbog toga Partizan mora da "juri" pobedu u večitom derbiju i da se nada da će ekipa Crvene zvezde napraviti dva kiksa do kraja prvenstva, u preostalih 6 utakmica, a da će oni uspeti sve da pobede do samog kraja.

Vladan Milojević priprema ekipu za trenutno najvažniji duel u sezoni, pobedom bi bile rešene sve dileme oko titule, a nerešen ishod takođe odgovara ekipi Crvene zvezde.

Ima li dilema oko sastava Crvene zvezde?

Ima, posebno što se tiče povređenih igrača Crvene zvezde koji su bili standardni u prethodnom periodu. Tu prvenstveno mislimo na Vujadina Savića i Mičela Donalda koji treniraju, ali koji nisu odigrali niti jednu utakmicu u prethodnih mesec dana.

Svakako da očekujemo da Milojević izvede na teren igrače u formaciji sa četvoricom u poslednjoj liniji, dvojicom na sredini terena, trojicom sa ofanzivnijim karakteristikama i jednim igračem u samom napadu.

Dileme su, dakle, u odbrani gde ćemo gledati ili Babića ili Savića, odnosno na sredini terena gde bi mogao da se vrati Donald u startnu postavu, što bi pomerilo Krstičića ofanzivnije, Bena desno, a Srnića na klupu.

Evo i očekivanog sastava:

crvena zvezda

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 13.04.2018
23:09

Милоје само опуштено нама победа није императив.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 13.04.2018
13:07

Nije bitan sastav tima jer jaci smo u svim linijama od njih i kad nismo kompletni.

avatar
Milan_89
Friday, 13.04.2018
09:56

Adzic levo ima trenutno mnogo vise samopouzdanja od Radonjica

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 13.04.2018
12:04

I igra sa više inteligencije, da ne kažem mozga. Raznovrstan igrač, za razliku od Radonjića, koji je neka verzija Lazara Markovića, gurni loptu i trči.

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 16.04.2018
09:27

I demantova me Radonjić tokom derbija :D

avatar
petar000
Friday, 13.04.2018
14:58

Nije on nikakva verzija. On je tri puta gori nego Lazar u tim godinama sto je bio. Mozda je neka verzija sadasnjeg Markovica, inace ono sto je Markovic igrao pre nekoliko sezona, Radonjic moze samo da sanja, a i vi koji ih uporedjujete.

avatar
Stefan Lazović
Friday, 13.04.2018
09:53