Miloje hvali Nišlije, traži strpljenje za strance, a ovaj problem ga mnogo ne brine...

Autor: Beta Beta
petak 22.11.2019.
14:11
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da očekuje tešku, ali i zanimljivu utakmicu u Nišu protiv Radničkog i istakao da njegova ekipa mora da bude bolja nego u meču protiv Mačve.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra gostuju niškom Radničkom u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

"Svaka utakmica u Nišu je derbi. Radnički je sjajna ekipa koja pretenduje na visok plasman i imaju za cilj izlazak u Evropu. Odlični su bili prošle godine, na početku ove sezone su imali probleme, ali su se popravili.

Teško je gostovati Radničkom, imaju sjajnu publiku i uvek veliku podršku sa tribina", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

"Njihov šef stručnog štaba Kosanović radi sjajan posao, iskusan je trener i ume da pripremi ekipu na pravi način. Siguran sam da će igrati čvrsto i agresivno, kao i da će biti zanimljiva utakmica", rekao je Milojević.

Trener Zvezde je naveo i da su se svi igrači su se vratili iz reprezentacija i da će se posle današnjeg treninga videti ko je raspoloživ za meč u Nišu.

"Očekujem dobru i zanimljivu utakmicu, a utisak je da moramo da budemo mnogo bolji nego protiv Mačve", naveo je Milojević.

Nakon meča na Čairu, Zvezda već u utorak dočekuje minhenski Bajern u okviru Lige šampiona.

"Nema kalkulisanja oko sastava. Ima dosta faktora koji utiču na to koje ću igrače da izaberem za utakmicu. Uvek razmišljamo o prvom narednom susretu i moram da naglasim da je nama prvenstvo prioritet", rekao je trener Zvezde.

On je podsetio da od osmorice stranaca treba da izabere četvoricu i da mu to pravi veliki problem.

"Teško je u takvoj situaciji pronaći kontinuitet i takmičarsku formu. Treba biti strpljiv sa svim igračima, a pogotovo sa strancima, zbog tog ograničenja. Jirku smo upravo zato i poslali u Radnički na pozajmicu, tamo je i Meleg, drago mi je što igraju", rekao je Milojević.

Milojević se osvrnuo i na činjenicu da su njegovi igrači u poslednje dve utakmice postigli samo dva pogotka, ali i istakao da se ne brine oko efikasnosti.

"Stvaramo dosta šansi, ali nemamo 'lak' gol, kao što smo ga možda imali. Dešavaju se utakmice kao u Ivanjici kada smo pravili dosta šansi, a postigli samo jedan pogodak.

Verujem da ćemo popraviti realizaciju u narednim utakmicama, ali ponavljam da me to ne brine previše i da imam poverenje u moje igrače", rekao je Milojević.

Utakmica Radnički - Zvezda igra se sutra od 16.00 na Čairu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raky_b
Saturday, 23.11.2019
00:49

Jeste, kada bi ovi presli koji put centar, Toncev bi ih sve rastefao. Taman mu se kum sa VMA vratio, a da mu on nove srcane probleme pravi!!!

avatar
Raky_b
Friday, 22.11.2019
19:36

Kao "bit ce tesko protiv filijale"!?
Omfg

avatar
Dorotej
Friday, 22.11.2019
17:35

Milojeviću, ti stvari u vezi nikakve Zvezdine igre ne vidiš, ili se praviš da ne vidiš. Kakve mi to šanse pravimo i ne koristimo? Pa mi ne sastavimo tri dodavanja na sredini igrališta.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 22.11.2019
17:15

Ne biste dali nijedan u Ivanjici da niste imali suđenje na vašoj strani celo drugo poluvreme, u prvom ste stvorili samo jednu slučajnu šansu, a trebali ste da primite najmanje 3 gola, realan rezultat najmanje 2 razlike za javor, najmanje zbog nedosuđenog penala za javor. Da je tako nastavljeno i u drugom poluvremenu bilo bi par razlike za javor.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 23.11.2019
03:44

Jeste, zapravo je Javor pobedio 5-0. :D I inace, ako vec lazes, bar nauci da pises. Trebalo je, nije trebali. Edukuj se. :)

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 23.11.2019
20:28

Jos jednom pokazujes koliko si nepismen. Postoji nesto sto se zovu padezi. Ali ne cudi me, sta te briga za gramatiku, bitno je samo da lazes na svakom koraku. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 23.11.2019
19:05

Ako me već kopiraš ne treba "povratka" već "povratak" ahahaha