Miloje bira novo Zvezdino pojačanje - Srbin ili Egipćanin?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.06.2019.
10:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zanimljivo, deluje da je Egipćanin u prednosti u ovom trenutku.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Nedelju na izmaku u Crvenoj zvezdi je obeležio dolazak štopera Radovana Pankova, a naredni potezi crveno-belih po pitanju pojačanja i dalje su vezani za jačanje odbrambenog bedema ispred Milana Borjana.

Šampion Srbije će angažovati još jednog štopera, biće to ili povratnik Miloš Degenek, ili neko novo ime iz inostranstva, poput Ečeite iz Ueske, Krajnca iz Frozinonea, Đombera iz Peruđe...

Ali, ni to nije sve.

Današnji ''Žurnal'' otkriva da će crveno-beli angažovati i novog igrača na poziciji levog beka, s obzirom da je mladi Aleksa Terzić već otišao u Fiorentinu, a da se u inostranstvo sprema i Milan Rodić.

Dve su opcije u igri - jedan Srbin i jedan Egipćanin. Kada je Srbin u pitanju, to je dobro poznato ime, povremeni reprezentativac i fudbaler koji je već igrao za Zvezdu, Filip Mladenović, koji će ovog leta najverovatnije napustiti poljsku Lehju.

Mladenović ima 28 godina, član Lehje je već godinu i po, a ugovor mu ističe narednog leta.

Ipak, pomenuti izvor navodi da su u ovom trenutku veće šanse da Zvezda angažuje egipatskog internacionalca Karima Hafeza.

Radi se o momku koga trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlično poznaje iz vremena dok je radio u kiparskoj Omoniji, kada je imao veliko poverenje u ovog mladog igrača.

Pet godina je mlađi od Mladenovića, ima 23 godine, ali i neobičan fudbalski put do sada, jer je maltene išao sa pozajmice na pozajmicu.

Zvanično je član egipatske Vadi Degle, ali je proteklu sezonu završio na pozajmici u turskoj Kasimpaši, gde je odigrao 19 utakmica i upisao dve asistencije.

Na Milojeviću je odluka, navijači Zvezde u njegov izbor do sada obično nisu sumnjali.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 02.06.2019
11:56

Sada kada kasne plate po 3 meseca je pravi trenutak za Mladenovića hahaaha

avatar
_Paulaner_
Sunday, 02.06.2019
10:27

Po naslovu sam mislio da je Salah u pitanju....