Miloja kalkulacije ne zanimaju, priznaje da postoji umor, ali ističe: "Protiv Vojvodine je uvek derbi!"

Autor: Pavle Knežević
utorak 30.04.2019.
13:24
Izvor: Sportske.net

Odgovorio je i na neizbežno pitanje o svojoj bodućnosti u klubu.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Super liga ulazi u finiš, ostala su četiri kola do kraja. Vladan Milojević je posle derbija u šali rekao da je Crvena zvezda "50 odsto šampion, a 100 odsto nije". Sutra je utakmica sa Vojvodinom, meč "koji je uvek derbi" za trenera šampiona Srbije, koji, međutim, priznaje da nije lako u finišu.

"Nije samo slučaj sa nama, malo pratimo i druge lige i vidimo kako dolazi završnica prvenstva da dolazi do fizičkog premora i zasićenja. Jesu to faktori koji na to utiču, ali igrači su profesionalci, oni znaju: niti smo išta osvojili, niti bilo šta imamo.

Morate da budete najjači kad je najteže i najpotrebnije. Ne sviđa mi se da imamo u kalkulacijama neki drugačiji način. Svakodnevno razgovaramo i pokušavamo da im održimo tenziju kroz treninge. Moramo da odradimo posao do kraja.

Ali, vidite i kod drugih ekipa da imaju nagli pad i zasićenja. Ulazimo u poslednjih 25 dana prvenstva, tako da, trudićemo se da držimo nivo", rekao je Milojević.

Ako Radnički danas izgubi, a Zvezda sutra pobedi, odbraniće titulu, ali Milojevića nikakve kalkulacije ne zanimaju pred gostovanje "lalama".

"Očekuje nas derbi u Novom Sadu. Vojvodina je jedna od najmlađih ekipa u ligi i ono što smo malo gledali i spremali utakmicu, može se zaključiti da imaju mladih i talentovanih igrača. U svakom slučaju, sve utakmice koje su odigrali, pa i ova u Kruševcu, gde je ubedljivo izgubila ne oslikava stanje snaga na terenu.

Ta njihova mladost se vidi, nemaju iskustva, ali ekipa koja ima veliku budućnost i predstavljaće ozbiljnog konkurenta za najviši plasman u Super ligi. Plasman u plej-of je veliki uspeh za tako mladu ekipu i imaju mladog stručnjaka (Radovan Krivokapić) koji ima hrabrosti da vodi tako mladu ekipu, vidi se apsolutno njegov pečat.

To je uvek bio derbi, bez obzira poštujemo ih mnogo, spremićemo se na najbolji mogući način i da odigramo najbolju utakmicu. Uvek je lepo igrati u Novom Sadu, tako da očekujem da će biti dosta publike
", rekao je Milojević.

Trener je rekao da sutra, uprkos nekim najavama, zbog povrede neće igrati Boaći, koji je povređen, i Jovičić zbog kartona. A što se tiče kombinovanja sastava...

"Videli ste i protiv Partizana, opredeliću se za tim za koji budem smatrao da je najbolji. Fokusiran samo na utakmicu sa Vojvodinom, tako smo uvek razmišljali, ne gledam ništa dalje", rekao je Milojević.

U medijima se proteklih dana dosta pisalo o potencijalnom odlasku Vladana Milojevića iz Zvezde. Trener je na pitanje o tome dao očekivan odgovor: "Nemam komentar".

Karte za utakmicu sa Vojvodinom mogu se kupiti danas i na stadionu "Rajko Mitić", po ceni od 500 dinara. Meč se igra sutra od 16 sati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 30.04.2019
23:24

Sa Milojevicem nema sale, ali Delije u Novom Sadu novu titulu nece da slave.

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 30.04.2019
19:26

Прави тренер не дозвољава играчима да се опусте.

avatar
MihajloCZV
Tuesday, 30.04.2019
17:06

Miloje ostani!!!

avatar
Südkurve München
Tuesday, 30.04.2019
13:26

Miloje legendo

avatar
PARTIZAN IS KING
Tuesday, 30.04.2019
13:53
avatar
Südkurve München
Tuesday, 30.04.2019
22:21

Lipi moj kaj je smjesno ,a da, vi nemate trenera koji je osvojil 4 boda u LP, koji je pobjedio u LP