Miljenik "grobara" potvrdio, traži se zamena za Đukića!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.05.2018.
10:34
Izvor: Sportske.net

Da u klubu iz Humske više ne računaju na usluge trenera Miroslava Đukića potvrđuje i izjava čoveka koji nosi epitet miljenika navijača.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Čelnici fudbalskog kluba Partizan u ponedeljak bi trebalo da se okupe na Upravnom odboru i evaluiraju urađeno u prethodnoj sezoni.

Na osnovu svega što smo mogli da čujemo u poslednjih nekoliko dana utisak je da Miroslav Đukić i sportski direktor Ivica Iliev imaju različite poglede na urađeno u minuloj sezoni u odnosu na generalnog direktora Miloša Vazuru i predsednika kluba Milorada Vučelića.

Da bi u Partizanu moglo da dođe do smene trenera potvrđuju i reči Marka Nikolića, trenera Videotona koji je za mađarski medij "m4sport" potvrdio da je dobio ponudu crno-belih.

"Pre svega, naravno, dobio sam ponude i naravno da je i Partizan zainteresovan za mene, jer sam tamo proveo tri uspešne godine", kazao je Nikolić.

Na taj način bivši trener crno-belih potvrdio je da čelnici Partizana traže novog šefa struke, ali će navijače razočarati to što Nikolić nije opcija.

"Istina je da su me hteli, ali ništa drugo nije realno", konstatovao je strateg Videotona.

Marko Nikolić je dodao da je Mađarsku došao jer ga je privukao projekat koji mu je predstavljen i najavio mogućnost produžetka saradnje sa Videotonom.

Lider mađarskog šampionata danas bi mogao da overi titulu ukoliko na domaćem terenu savlada Honved.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 27.05.2018
22:46

Prvo ova podobna uprava treba snositi odgovornost i otici zajedno sa Djukicem , jer su i dosli na vlast pravnim driblinzima, a to sto sada zovu Marka kome nisu dali novac nego onom nedoraslom Sumi, samo nedvosmisleno povecava i dokazuje njihovu krivicu...

avatar
Momčilo-PN
Sunday, 27.05.2018
16:04

Svi su pisali da posle kupa stiže Stolica??? Prošao kup nema Stolice? spin?

avatar
AlexPFC
Sunday, 27.05.2018
17:09

Nije spin. Stolica je trenutno jedini kandidat. Ovo je Željkov komentar od juče:

''Đukić ako bude smenjen, po meni glavni problem je ako dođe neko ko i na papiru i posle po rezultatima, bude gori od njega, apsolutno je pravo uprave da smeni Đukića juče ako misli da treba, problem nastaje kada fali objašnjenje zašto smo doveli zamenu koja niti ima taj kalibar i posebno ako ne bude rezultata, to više neće biti pitanje smene trenera, već odgovornosti uprave koja je postavila takvog trenera i smenila uspešnijeg od njega. To je ovde veži problem od Đukića unutra ili napolju. Zato sam spomenuo stranca kao opciju, ako mi imamo tu dilemu, i ako imamo podeljena mišljenja oko toga da li Đukić, da li Stolica, očigledno tu ima ozbiljnih rezervi, najbolje da se nađe neko treći, makar i stranac, ko će svojom dosadašnjom karijerom biti nesporan i biti nesporan korak nabolje. Nije Đukić jedini koji može da bude trener, ali mislim da nije objašnjivo da Stolica bude jedina alternativa takođe, pošto mi u ovom periodu godine imamo puno opcija, i nismo ni u kakvom cajtnotu, da bismo od petka do subote tražili trenera, tim pre što pripreme počinju tek polovinom juna. To je neko moje mišljenje ovde.''

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 28.05.2018
13:21

Hvala, ja sam uvek stavljao crtice, ovo tvoje mi nikad nije palo na pamet sto je prosto neverovatno:-D

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 28.05.2018
07:48

Hvala na savetu, ja sam do sada uvek pisao crticu, a ne mogu da verujem da mi ovo tvoje nikada nije palo na pamet:-D

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
19:50

Kako ti polazi za rukom da ti objave komentar koji ima znake navoda, zavidim ti:-D

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
18:34

Danas je trebao da bude sastanak u 15h, videcemo da li ga je bilo i sta je na njemu bilo.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 27.05.2018
12:41

Ne njega, vec na timu poradite ibice OK.

avatar
magister
Sunday, 27.05.2018
11:53

Ne može se iz Nikolićevih izjava zaključiti da će se Partizan rastati sa Đukićem, ali jeste moguće da se razmišlja i o takvoj opciji, ukoliko bi se našlo neko, očigledno, bolje rešenje.