Milivojević i reprezentacija, zbogom ili doviđenja? Luka se još jednom oglasio!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.04.2019.
09:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Strasti su se stišale, da li se nešto promenilo u međuvremenu?

Beta/AP Photo/Mark Baker
Beta/AP Photo/Mark Baker

Povezane vesti

Mesecima već, još od Svetskog prvenstva u Rusiji, traje saga o sukobu Luke Milivojevića sa selektorom Krstajićem i nekim od njegovih sada već bivših pomoćnika.

Zbog toga, ni u Ligi nacija, ni sada na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, kapitena Kristal Palasa nema u našem nacionalnom timu i kako stoje stvari, tako će ostati do daljnjeg.

Nedavno je selektor boravio u Londonu, sa članovima rukovodstva FSS, Markom Pantelićem i Darkom Kovačevićem, ali pomaka nije bilo, razlike su i dalje nepremostive.

Bez njega u ekipi, Srbija je osvojila važan bod u Portugalu (1:1) na startu kvalifikacija za EP, a da li postoje šanse da se Milivojević naknadno priključi našem nacionalnom timu, odlični vezista je otkrio u intervjuu za današnji ''Žurnal''.

''Nisam rekao zbogom reprezentaciji! Mogu samo da kažem da mi je uvek bila najveća čast da igram za svoju zemlju.

Trenutno smo u situaciji kakva jeste, ne bih da opet otvaram knjigu i remetim izjavama bilo šta. Istina je da se nikad ne bih ni oglasio da me nisu uzeli u usta za ono što nisam uradio.

Nastao je problem, aktuelan je i dalje. Zna se šta sam tražio, nisam nikoga ucenjivao, ali zaista ne želim da produbljujem temu'', istakao je Milivojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Tuesday, 16.04.2019
18:14

Nije lud da se vrati i pogazi sebe. A nije ni jedini igrac koji se pobunio, nego je najboljji od pobunjenih, pa zato stalno bacaju loptu njemu. Krstajic je samo napravio smenu generacija koju bi morao da napravi bilo ko drugi da je na njegovom mestu, a nesto bolje igre nisu njegove zasluge, vec mladjih igraca koji se mnogo vise bore. Dobri su i Maksimovic i Lukic, ali svi su svesni da je Milivojevic nas najbolji vezni igrac. Zasto ne izadju celnici saveza i daju izjavu zbog koje bi se on vratio, a ne da vrse pritisak na Luku da se on izvini

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 16.04.2019
11:55

Nesto mi se ti previse reklamiras, ako i posle ovoga budes pristao da pricas na tu temu, onda je ipak problem u tebi jer u jednom trenutku ipak moras da stavis tacku na neke stvari.

avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 16.04.2019
11:02

Tvrdoglav si Milivoje, tvrdoglav. Pruzaju ti ruku, znaci zele te nazad, pogrijesili su, nego ti trazis smjene neke. To se zove osveta, a ona je losa, nego ako volis repku dodji da igras Milivoje, dosta ste se krili iza toga da vam je ponos pa vas nije bilo. Uostalom i odgovara ti da nijesi tu, igras Englesku ligu, kad ste bez kluba onda dolazite i vidite sve te probleme tu ali onda cutite, ali kad se vas tice onda izigravate neke sujete, moralisete. Zove te narod Srbije da igras za njega, a ne Krstajic.

avatar
Mare91Inter
Tuesday, 16.04.2019
13:29

Druže nije tražio nikakve smene, već je tražio da javno priznaju da su ga lažno optuživali da je pokušao da izazove puč u reprezantaviji. Oni su naravno odbili jer su ološ on naravno odbio da se pravi da se ništa nije desilo jer bi to značilo da potvrđuje nešto što nije uradio.
Kad u nešto nisi upućen bolje nemoj da komentarišeš.

avatar
Samoiskreno
Wednesday, 17.04.2019
20:01
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 16.04.2019
15:15

Covek je trazio samo izvinjenje. Ne razumem ljude koji brane savaz a da pritom ne rade u istom.

avatar
Tuesday, 16.04.2019
14:12