Milioni bili nadohvat ruke, kako je Iliev reagovao posle svega?

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.02.2019.
12:47
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Tešku odluku doneli su u Partizanu, da li i ispravnu?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Poslednji dan prelaznog roka u Saudijskoj Arabiji bio je veoma važan i za Partizan, jer je kako smo već preneli tokom prepodneva, crno-belima stigla ponuda od 4 miliona evra za napadača Rikarda Gomeša, najboljeg strelca crno-belih.

Na kraju, do transfera nije došlo, crno-beli su odbili ponudu, a razlog je što su Arapi pomenuti novac nudili u ratama.

Rikardo Gomeš će tako i na proleće ostati u Partizanu, mada treba sačekati i kraj prelaznog roka u Kini, gde zimska pijaca traje do kraja februara.

Posle svega, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je uz uzdah prokomentarisao šta se sve dešavalo, odajući utisak da su crno-beli bili pred veoma treškom odlukom.

''Shodno saznanjima do ovog trenutka, to je završena priča: Rikardo, ipak, ostaje. Koliko god je taj transfer trebalo da podigne finansije kluba na visok nivo...

Pričamo o četiri miliona evra, za igrača pristiglog letos bez obeštećenja!

Priča je bila preozbiljna, realna da se završi. E, sad...'',
zastao je Iliev, a prenosi ''Žurnal''.

U Partizanu sada od Rikarda očekuju da nastavi gde je jesenas stao, da značajno poveća golgeterski saldo tokom proleća.

''Definitivno, ne da je dobro za ekipu što je Rikardo ostao, već... Daje satisfikciju i uliva poverenje da ćemo da budemo kompetentni. Dao je, ipak, 14 golova, mogao 24'', istakao je Iliev.

Podsetimo, za Rikarda su tokom čitave zime stizale primamljive ponude, ali su u Partizanu odlučili da ga zadrže u svojim redovima, iako im je bio neophodan novac od transfera za mirnije funkcionisanje kluba do kraja sezone. Vreme će pokazati da li je to bila dobra odluka, pogotovo imajući u vidu ovu najnoviju ponudu od 4 miliona.

Par očekivanih transfera nije realizovano, pa je situacija donekle popravljena prodajom Marka Jankovića u italijanski SPAL za 1.8 miliona evra, od čega po 900.000 idu Partizanu i Olimpijakosu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Znajsha
Tuesday, 05.02.2019
21:33

Ivice bez 10 milke nema prodaje

avatar
Гробар1971
Tuesday, 05.02.2019
20:08

ovaj još u Partizanu ??? a posle ćemo da se ljutimo kada i kod nas pečurke po terenu počnu da rastu ! na čega liči naš Partizan to je više nego tužno i ružno. ali doće i kod nas neki "čarobnjak" da vrati milione za godinu dana da dugovi nestanu kao da ni nisu nikada tu bili ...

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 05.02.2019
19:41

Meni stvarno nije jasna retorika Ilieva.Kako čovek ne razume ono što govori,već lupa ko otvoren prozor,to deluje zabrinjavajuće.Klub u minusu 20+ miliona eura,a on kaže,kako bi prodajom Rikarda za 4 mil. finansije kluba podigli na visok nivo.On mene izluđuje ,bolje da se uopšte ne oglašava.Pa toliko duguju iračima koji su trenutno u Partizanu,jer su svi potpisali neke reprograme,koji će vrlo brzo doći na naplatu,a oni što travu kose,ne lipši magarče do zelene trave.

avatar
Dejan Najdanovic
Tuesday, 05.02.2019
19:39

NIJE ILIJEV LUD DA PRODA NAJBOLJEG IGRAČA I GOLGETERA..
OTKAD JE JOŠ REKAO DA GOMEŠ NIJE NA PRODAJU.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 05.02.2019
17:52

Dao je 14 golova, mogao je da da 40 jer na svaki dati gol ima bar po dva promašaja, ali da uzmemo u obzir da svi promašuju najmanje 25 golova je trebao da da. Bez obzira na to jasno je bilo da će za njega stići ponuda zato je klub trebao da već na početku prelaznog roka dovede jednog ozbiljnog golgetera pa bi sada mogli da prihvate ponudu i s tim parama traže još jednog do kraja prelaznog roka i naravno klub živeo od tih para.

avatar
IvanBB357
Tuesday, 05.02.2019
15:14

Koji bre milioni ? Pa oni nemaju za hleba radnici na stadionu rade bez plata ,da su toliki milioni u putanju odmah bi prodali !!!Ovo je samo mediski naduvavanje cena igraca ...

avatar
nemam pojma
Tuesday, 05.02.2019
14:34

Nadam se da je ovaj ipak naučio kako se posluje sa Arapima, kako sa Kinezima, a kako sa Italijanima. Ipak, ono je sigurno kad posluješ sa Nemcima da ćeš obećano i dobiti, u predviđenom roku.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.02.2019
14:22

Sta 24, 124. Kompetentni ili kompletni?

avatar
NeWave86
Tuesday, 05.02.2019
14:22

Pa bravo!! Nikad ovako kvalitetan prelazni rok nismo imali, manje više što niko čestit nije došao,navikli smo... ali što ste odbili milione, pa svaka čast!!

avatar
Ribar sa Save
Tuesday, 05.02.2019
14:17

Samo neko sa niskim koeficijentom inteligencije će poverovati u priču ovog našeg nazovi stručnjaka. Grcamo u dugovima, igrači već par godina idu za dž uz provizije njih u klubu. Mažu oči tamo nekim ostrašćenim slepcima koji iz mržnje prema komšijama veruju u gluposti i brzo zaboravljaju Sumu i 1,65 mil. koji su bačeni (platu i ne spominjem jer bi je u svakom slučaju nekom morali dati). U trenutku kada se duguje svima u klubu bar 4 plate oni bace ovakvu bombu. Crnogorac oprostio 200.000 malog Sašu uslovili da oprosti 180.000 kako bi ga pustili u Bordo.
Nadao sam se posle Đure da će neko doći, istripiti našu decu i ne bacati novce u vetar međutim nesposobnost se ne može prikriti. Lepo trebaju spakovati kofere i priznati da su se izgubili u svemu.
Pozdrav od razočaranog navijača

avatar
Dejan Najdanovic
Tuesday, 05.02.2019
19:44

APSOLUTNO NIJE ISTINA DA JE PARTIZAN U DUGOVIMA.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 06.02.2019
03:25

Ma jok bre u plusu ste,e moj ti gde li ti zivis,u kom svetu?