Milinković očekuje zanimljivu utakmicu u Novom Sadu

Autor: Beta Beta
utorak 11.08.2015.
14:47
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da očekuje zanimljivu utakmicu u Novom Sadu protiv Vojvodine.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Popularni Kiza Milinković takođe priželjkuje i novu pobedu svoje ekipe.

"Prvo, čestitam Vojvodini na dosadašnjim rezultatima i odličnim igrama u Evropi. Ipak, i Partizan igra dobro i sve to ukazuje na sadržajan meč. Očekujemo pun stadion, kvalitetnu utakmicu, verujemo da ćemo imati šta da vidimo na terenu", rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Partizan u četvrtak gostuje Vojvodini u utakmici petog kola Super lige Srbije.

"Poznajem tu ekipu, imaju dobar koncept, čvrstinu, a i igrače napred koji prave razliku... Sve ukazuje na jednu dobru i sadržajnu utakmicu, zbog profila igrača očekujem jednu utakmicu gde će biti golova", kazao je Milinković.

Milinković je naveo da nema kadrovskih problema i da će svi igrači biti spremni za meč u Novom Sadu.

"Svi su u opticaju za meč, Miroslav Vulićević je lakše povređen, ali biće spreman za utakmicu. S maksimalnim ambicijama idemo u Novi Sad, želimo da Partizan odigra što bolji meč i da osvoji nova tri boda",
dodao je trener Partizana.

Milinković je rekao da je moguće da će na tribinama stadiona Karađorđe sigurno biti i onih koji će koji će biti negativno nastrojeni prema njemu i igraču Partizana Umaruu Abubakaru.

"Imam poštovanje prema klubu gde sam radio, za koji sam igrao. Ne možemo da utičemo na to, naše je da se nosimo sa tim i da istrpimo",
rekao je Milinković.

Utakmica sa Vojvodinom je prvobitno trebalo da se igra u sredu, ali je pomerena na četvrtak na zahtev Novosađana, a potom je i odložen i meč protiv Rada koja je bila na programu predstojećeg vikenda.

"Razumna je odluka da se utakmica sa Radom odloži. Od kad smo počeli igramo u ritmu sreda-subota. Da se razumemo, mi se ne žalimo, imamo fond igrača koji to može da isprati, ali utakmice  su jako blizu i mislim da će nam koji dan više za pripremu za evropska iskušenja dobro doći",
kazao je Milinković.

Upitan da li Vojvodina može do titule u Super ligi, Milinković je rekao da je to teško proceniti posle nekoliko odigranih kola.

"Tim koji bude najstabilniji, po pravilu osvaja krunu. Određenu predonst u odnosu na druge u ovom momentu ima Partizan, ali ima još mnogo da se igra... Videćemo šta će doneti plej-of, podela bodova i ko će na kraju uzeti titulu", rekao je Milinković.

Partizan u utorak igra prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv ekipe BATE Borisov. Beloruska ekipa je u ponedeljak igrala protiv Dinama, a ekipa iz Minska je slavila sa 1:0.

"Ono što smo videli nije nas iznenadilo u smislu nekog stila koji BATE igra, ali hajde da odigramo prvo sa Vojovdinom... Ne očekuje se lak meč u Novom Sadu, svesni smo toga. Kada prođe Vojvodina razmišljaćemo o Evropi", kazao je Milinković.

Fudbaler Partizana Nemanja Petrović rekao je da će crno-beli dati sve od sebe da dođu do pobede u Novom Sadu.

"Po meni, imamo najbolji tim u ligi, Partizan uvek ide na pobedu. Ova utakmica je posebna, idemo Vojvodini koja je nošena dobrim rezultatima u Evropi, biće prelep ambijent. Svi smo spremni i zdravi, očekuje nas derbi i daćemo sve od sebe da pobedimo",
kazao je Petrović.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se u četvrtak od 20.00 u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 11.08.2015
16:42

Prodao covek veru za veceru, svi to znaju. Posle one kradje u kupu kada je partizan Srpskom fudbalu ispalio metak u celo... Da da, isti ovaj partizan koji se danas zali na Zvezdino sudjenje. A Milinkovic, pa covek bez obraza...

avatar
Tuesday, 11.08.2015
15:44

Napred Partizan do titule!

avatar
Dado Radusinovic
Tuesday, 11.08.2015
15:28

Kiza majstor svog zanata...nas novi Dule

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 11.08.2015
14:59

NAPRED PARTIZAN!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 11.08.2015
14:53

Sigurno nece milovati ni Vulicevica, a ni Kosorica ako bude bio na klupi Hahaha

avatar
The Gunners167
Tuesday, 11.08.2015
15:36

Mislis Kosovica?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 11.08.2015
20:41

Da, Kosovica, lapsus calami.

avatar
Tuesday, 11.08.2015
15:45

Kosovića, Kosorić je bio nekada član Partizana :D