Milinković objasnio zašto nisu igrali Brašanac i Ilić

Autor: Beta Beta
nedelja 27.09.2015.
19:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizan Zoran Milinković rekao je da će današnja pobeda protiv Voždovca doneti preko potreban mir.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizan Zoran Milinković rekao je da će današnja pobeda protiv Voždovca doneti preko potreban mir.

"Težak meč za nas. Videlo se da su momci pod pritiskom, što je normalno za Partizan. Voždovac je iz prve akcije dao gol i nakon toga je sve bilo duplo teže. Teška utakmica za nas, ali ono što je najvažnije je da smo pobedili i da izlazimo s tri boda", rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

Partizan je danas posle preokreta na Vračaru savladao Voždovac sa 2:1 u poslednjoj utakmici 11. kola Super lige Srbije.

"Ova pobeda donosi mir, jer nam sledi novi evropski izazov, a posle toga i Čukarički", rekao je Milinković.

Na današnjoj utakmici u protokolu nije bilo od ranije povređenog Marka Jevtovića, kao ni Saše Ilića i Darka Brašanca.

"Saša Ilić je na treningu dobio veoma jak udarac u koleno... Na terapijama je, još uvek nije u treningu, tako da ćemo videti da li će moći da igra u Augsburgu. Brašanac je takođe na terapijama i za dan-dva će biti jasnija situacija kada je on u pitanju", zaključio je Milinković.

Trener Voždovca Bratislav Živković kazao je da je ponosan na igru svojih igrača uprkos porazu od crno-belih.

"Čestitao bih mojim igračima koji su me učinili ponosnim. Odigrali su jako dobru utakmicu, iz svega toga su došle su tri šanse i jedan gol. Partizan je po svaku cenu želeo da napravi rezultat i u najavi sam rekao da ova utakmica može da odredi tok prvenstva za njih. Pokazali smo da možemo da igramo jako dobro protiv velikih ekipa. Ja to pričam mesecima", kazao je Živković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MiXPartizan
Monday, 28.09.2015
15:36

Penzionisite Ilica. Legenda jeste ali proslost ne igra. Stevanovic MORA igrati!

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 28.09.2015
16:46

Nisu ti objavili ono...

avatar
MiXPartizan
Monday, 28.09.2015
21:00

Da pokusam ovde.. Neverovatno je koliko ovi zvezdasi nas prate. Evo bas gledam, na Partizanovim vestima, komentari o Partizanu puni minusa. Neverovatno, ne razumem stvarno. Valjda to i jeste razlika izmedju njih i nas, dva univerzuma. A sto se tice prvog gola, o tome niko ne prica, bitno je da Vozdovcu nije priznat 'regularan gol' a ustvari se na prilozenom snimku igrac koji je dao gol i ne vidi.

avatar
MiXPartizan
Monday, 28.09.2015
20:55

Ono sto sam ti pisao na vesti o nepostojecem ofsajdu Vozdovca? Ma nista ne objavljuju kad pomenem 'znas vec koga'.

avatar
Ivan Ajkula Joksimovic
Monday, 28.09.2015
13:18

Ne zaborabite na nova pravila bodovanja. Da smo i izgibili i otisli na -12 nebi bilo strasno. Sve je ovo ukalkulisano. Evropa se igra. Igraci sa razlogom nisu dovoljno agresivni na terenu. Samo neka budu zdravi. Tih -9 (odnosno -4,5) se lako madoknadi.

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 28.09.2015
14:18
avatar
Poznavalac
Monday, 28.09.2015
07:35

Uz jesica i belija stevanovica-najlosiji trener u istoriji kluba!

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 28.09.2015
12:18

Nije Beli nego Plavi! Goran Beli StOJanovic je bio rukometni golman:-D

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 28.09.2015
14:18
avatar
Poznavalac
Monday, 28.09.2015
14:07
avatar
ujka Vanja
Monday, 28.09.2015
02:12

Jedino zbog cega mi nije drago smo smo pobedili,je iz razloga sto je time Kiza sebi produzio boravak na klupi Partizana.Ali stize Saranov i lepsi dani za nas!Pozdrav braco grobari!!!

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 28.09.2015
12:18

Ima on da ode kako god da okrenes, a bolje da nam je dosao neki stoper ili defanzivni vezni.

avatar
Rodjen kao ratnik
Sunday, 27.09.2015
21:18

aj sad lepo is iz Partizan

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 27.09.2015
19:38

Sve teče kako su zamislili pojedini ljudi. U fudbalskom klubu vlada opšti haos. Ljudi koji su za Partizan, ili više nisu u klubu, ili ih niko ne sluša. Sa druge strane imamo botove iz vladajuće stranke koji vedre i oblače. Tačnije, samo oblače jer od kad su došli malo toga pozitivnog se desilo u klubu. Pre nego što su došli u klub, predsednik Partizana Zoran Popović je obećao da će ove godine od sponzora uneti celih osam miliona evra u klub. Do sada nije uneo gotovo ništa, ako ne računamo poklon od države za dobro odrađen posao. Dodajmo tome namerno sabotiranje kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i lako se dođe do cifre od dvadeset miliona evra. Novac koji je trebao i morao da uđe u klub, ali nije. Šta tek reći o posrtanju u domaćoj ligi. Malo je onih koji se sećaju kada je Partizan posle 11 kola zaostajao celih 12 bodova iza lidera na tabeli. Već posle utakmice sa Novim Pazarom, kada je Milinković izveo ceo rezervni tim, dakle DESET REZERVISTA, i izgubio utakmicu, bilo je jasno da se klub i tim sabotiraju. Zadovolji Grobare igranjem u Evropi, ali ne i eliti, jer to ne bi mogli da izdrže navijači stuba srpstva i pravoslavlja (namerno malim slovima). Dovoljno je Grobarima i Liga evrope, a titula… titula ni po koju cenu ne sme u Humsku 1. Ne daj Bože da Partizan po broju titula pretekne državno mezimče! Popović i Vučelič su imali ko zna koliko krivičnih prijava dok je Vazura sasvim druga priča. On tek treba da se dokaže. Šta je Vazura uradio u životu da bi dobio tako skupu igračku kao što je FK Partizan. Klimnuo je glavom da će uraditi sve što se od njega traži. Zašto je Milinković i dalje trener Partizana zavisi koga pitate. Jedni misle da on radi odličan dok drugi veruju da ovi iz sns UO FK Partizan nisu sposobni ni trenera da pronađu. Istina je, kao i uvek, negde između. Odradili su oni posao za av-av-a, a sada pokušavaju da spase guzice, ali im i to nešto ne ide jer ne mogu da nađu trenera, koji bi ujedno bio i zvučno ime i klimoglavac. TEK JE SEPTEMBAR!!!

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 27.09.2015
21:29

Naravno, ovo je bilo pre utakmice, sad je opet zaostatak od 9 bodova...

avatar
Srcko
Sunday, 27.09.2015
21:59

Pa vidis da se vec sada prica kako ce zvezda u ligu sampiona, kao da su godinama tamo. Ne pominju se problemi sa licencom, ili Kairat. Ocigledno se sve zna

avatar
Srcko
Sunday, 27.09.2015
21:54

Ovo sto se desava oko kluba je bruka i sramota. Vreme je da neko (uprava) snosi posledice, zbog svoje nesposobnosti. Kljucne pozicije u timu su ostale bez pojacanja, a igrace prodali. Dovode samo besplatne bez obzira na kojim pozicijama, sto vise to bolje! Od ovih je i snajder bio bolji. Kome oni polazu racune? Sta je sa obecanjima? Gde su pare?

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 27.09.2015
19:24

Sta god da se desi posle ovoga, ti ne smes vise da budes nas trener, a ko god da igra na sredini terena, ne smemo vise da pocinjemo sa Jevtovicem! Glavcic je polozio 1. ispit, morate mu da(va)ti prednost!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 27.09.2015
21:35

Milinković mora ostati trener, jer ako njega šutnu, onda trebamo pored Nikolića ćak i Milinkovića da plaćamo svaki mesec po 20.000 € treba sad protiv Augsburga osvojiti bod,, pa da se nadamo plasmanu u 2. kolo Lige Evropa, koga bi stavio Subića ili Lekovića ?

avatar
ujka Vanja
Monday, 28.09.2015
02:14

Revolte,nisam gledao utakmicu (nisam bio kod kuce,a i nemam Arenu 3),ali kako su igrali Glavcic,Golubovic,Stevanovic?A video sam i da je Kosovic konacno dobio sansu.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 27.09.2015
21:57

P.S. Dolazi Saranov, ne pitaj me nista za to, ide onda Zile na zimu Hahaha

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 27.09.2015
21:40

NE MORA, Mare, i nemoj vise, molim te, NEMOJ ako Boga znades! Nikolica placamo 10, a ne 20 hiljada, a isto toliko i Milinkovica, a te pare su zanemarljive naspram stete koja bi tek mogla da nastane ako Kiza ostane, a bas me briga za LE i pare koje tu mozemo da dobijemo, ko god da dodje, necemo vise osvojiti mnogo bodova, a cak i da osvojimo, vaznije mi je nase prvenstvo. Subica, ali i Lekovic bi dosta dobro odigrao tu.