Milinković: "Novi Sad - Novi korak ka tituli"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.05.2015.
20:37
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je crno-beli kreću u Novi Sad svesni cilja i obaveza koje iz njega prističu, istakavši da "Parni Valjak" sa svim raspoloživim snagama kreće na tri boda u derbiju 26. kola.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Lider na tabeli Jelen Superlige u nedelju gostuje u Novom Sadu gde će u okviru 26. kola domaćeg šampionata biti gost Vojvodine. Biće to treća utakmica koju će crno-beli odigrati u sedam dana a trener Zoran Milinković ističe da se dobro zna koji je cilj njegove ekipe.

"Pred nama je još jedna važna utakmica kojom završavamo ciklus od tri meča u sedam dana. Naš cilj se zna, iz njega proishodi naša obaveza, da maksimalno uđemo u meč. Motivisani smo i raspoloženi a jedino je važno da se regenerišemo i spremni dočekamo utakmicu" rekao je Milinković.

Vojvodina je tradicionalno neugodan rival za Partizan a Zoran Milinković i pored nešto lošije forme ekipe iz Novog Sada poručuje da crno-beli neće potceniti "Lale".

"Ne možemo da ocenjujemo Vojvodinu prema poslednjim rezultatima jer znamo da poseduju kvalitet a uz to igraju na svom stadionu. Ima nekoliko faktora koji nas pozivaju na oprez" kazao je Milinković i dodao,

"Vojvodina je uvek motivisana kada igra protiv Partizana. Mislim da će i oni tražiti svoju šansu. Ne očekujem da će biti defanzivno orijentisani jer igraju na svom terenu pod pritiskom navijača koji očekuju tri boda u borbi za Evropu" ocenio je trener Partizana.

Što se tiče kadrovske situacije Milinković će moći da računa na sve igrače osim duže odsutnog Miloša Ostojića.

"Nemamo kadrovskih problema. U tim se vraćaju Drinčić i Volkov koji su odradili suspenzije zbog žutih kartona tako da sa svim raspoloživim snagama idemo u Novi Sad po još jednu pobedu koja bi nas približila tituli za još jedan korak" rekao je Milinković.

Derbi susret 26. kola Jelen Superlige između Vojvodine i Partizana na programu je u nedelju, 3. maja, od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke