Milinković: "Ko sme, taj i može. Borićemo se do kraja"

Autor: Pavle Knežević
sreda 07.03.2018.
18:22
Izvor: Sportske.net

Rad je izgubio u drugoj Milinkovićevoj utakmici na klupi, ali do kraja prvenstva je ostalo još 12 kola.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Zoran Milinković se vratio u Humsku, ali ovog puta kao gost, na klupi Rada. To mu je bio drugi meč sa "građevinarima" i prvi poraz, 3:1.

"Čestitke Partizanu. Jako dobro je ušao u meč, vrlo agresivno prvih 30 minuta, tada smo primili gol iz prekida. Negde posle toga smo uspeli da izađemo iz pritiska, vratili se posle penala i bili u rezultatskom egalu kada smo primili drugi gol iz prekida. Probali smo da se vratimo, imali smo odličnu priliku Ajkovića, ali šta da kažem?

Dva gola smo primili iz prekida, meni je utakmica pomogla da bolje sagledam mogućnosti svoje ekipe. Čeka nas još mnogo iskušenja do kraja prvenstva. Verujem u ono što radimo. Moram da podržim momke. Partizanu želim mir i da nastavi da pobeđuje
", rekao je nekadašnji trener crno-belih.

Rad je pretposlednji na tabeli, sa tri boda manje od Javora, sa kojim igra za vikend.

"Ima 12 kola do kraja. Uzeo sam tim u dosta teškoj, vrlo složenoj situaciji. Ovo je meni jedan od najvećih izazova u karijeri, ali ko sme taj i može. Spremićemo se za Javor. Mislim da smo danas na momente mogli da vidimo određen potencijal našeg tima. Mislim da tu ima itekako talentovanih dečaka i da imamo kvaliteta. Niko ne može da projektuje šta će se dešavati u sledećih 12 kola, ali sigurno je da ćemo nastaviti da se borimo do kraja", rekao je Milinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke