Milijaš: "Znaju momci ko je Arsenal, gledaju ga svakog vikenda na televiziji"

Autor: Pavle Knežević
sreda 18.10.2017.
12:53
Izvor: Sportske.net

Milijaš je igrao protiv Arsenala, a sada će tu priliku imati i njegovi mladi saigrači. On veruje da nema šta mnogo da se izgubi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Najiskusniji igrač Crvene zvezde Nenad Milijaš igrao je više puta protiv Arsenala, a svoje iskustvo je podelio i sa saigračima. Nema razloga za strah.

"Kao i navijači, i mi igrači smo jedva čekali tu utakmicu. Ne bih procenjivao druge ekipe u grupi, ali se zna da je Arsenal najveće ime. Meni je drago što će svi moji mladi drugari imati šansu da igraju protiv Arsenala, jer su to utakmice koje se pamte.

Nadam se da ćemo mi pružiti dobru partiju kako radimo i treniramo, jer nam to do sada daje rezultate. Oni su živi ljudi i favoriti. Poštujemo ih, ali se nećemo uplašiti
", rekao je Milijaš.

Novinari su ga pitali da li bi pristao na bod da mu neko sada ponudi.

"Ne bih, jer to znači da ne igramo sutra utakmicu. Jeste da bi nam bod značio u nastavku takmičenja, ali nećemo sigurno igrati na bod. Probaćemo svojom igrom da pobedimo Arsenal. Igrači će imati preveliki motiv, ne treba nam oduzimati šansu i nadu za tu utakmicu", rekao je Milijaš.

On je igrao protiv Arsenala u Londonu, a bio je u Zvezdi na poslednjoj velikoj utakmici, kada je dolazio Bajern. Da li je igračima podelio iskustva?

"Pričali smo, možda više o utakmici Bajernu, a manje o periodu u Premijer ligi. Znaju oni šta je Arsenal, gledaju ga svakog vikenda na televiziji. Bitno je da takav jedan Arsenal dolazi na 'Marakanu', svesni su oni toga. Znaju šta mogu da dobiju, ne mogu da izgube mnogo.

Šef će nam pokazati šta igramo i kako, imamo vremena da se spremimo. Svi smo svesni značaja utakmice. Pokazali smo da možemo da igramo kad smo zajedno. Dugačak put smo prešli. Pokazali smo da možemo da ostvarimo rezultate kad verujemo u sebe i tako će i biti sutra
", rekao je Milijaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 18.10.2017
14:59

bice tesno bice 0:3 pa pa

avatar
Don Kihot
Wednesday, 18.10.2017
18:05

Misliš 3:0 za skenderbeg?

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 18.10.2017
20:24

nigde se taj tim ne spominje u tekstu tako da nemam pojma o cemu pricate gospodine ako i jeste to