Milijaš stigao do 250. nastupa u Zvezdinom dresu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.04.2019.
23:03
Izvor: Sportske.net

Aktuelni kapiten Crvene zvezde dogurao je do brojke od 250 takmičarskih mečeva u crveno-belom dresu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Vezni fudbaler i kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš upisao je večeras 250. nastup u crveno-belom dresu i tako proslavio lep jubilej u smiraj tekuće sezone.

Milijaš je ušao na teren u 83. minutu utakmice sa Proleterom i tako zabeležio 250. nastup za Crvenu zvezdu.

"Voleo bih da neko ponovi ovaj rekord, jer bi to značilo da će provesti lepo vreme u Zvezdi. Hvala svim igračima sa kojima sam igrao u crveno-belom dresu. Emocije su veoma jake, niko dugo nije postigao slično", rekao je Milijaš.

On je rekorder po broju nastupa za Crvenu zvezdu od raspada SFRJ.

"Rano ljudi odlaze, a novac je glavni faktor. Zato je ovo uspeh kojim retko ko može da se pohvali. Bilo je mnogo prelepih momenata, ali je teško izdvojiti posebnu utakmicu. Pamtiće se svaka pobeda, svi evropski dueli, večiti derbiji...", kazao je Milijaš.

Pošto je najavio kraj igračke karijere po završetku tekuće sezone, nema dileme da bi najbolji mogući scenario bio kada bi sa Zvezdom stigao do "duple krune".

"Sa Zvezdom uvek očekujem uspehe. Dosta je teških utakmica, nekad se želje nisu ostvarile, dok nam je ove godine sve išlo po planu. Cilj nam je dupla kruna, na pravom smo putu i imamo kvalitet, ali nismo još osvojili ni jedan trofej. Daćemo sve od sebe da dođemo do tog cilja", zaključio je Milijaš.

Rekorder po broju odigranih utakmica u dresu Crvene zvezde i dalje je Dragan Džajić koji je u dva mandata upisao 389 nastupa za crveno-bele. Da bi Nenad Milijaš ušao u Top 10 igrača sa najviše nastupa u Crvenoj zvezdi neophodno mu je još 15 mečeva, a do kraja sezone crveno-beli mogu da odigraju još najviše deset.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke