Milijaš nije zadovoljan Zvezdinom igrom sa dva igrača više

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.02.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Crvena zvezda je juče upisala novu pobedu u Superligi i na najbolji način najavila ''večiti derbi''. Ipak, povratnik u ekipu Nenad Milijaš video je i probleme u igri crveno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je uoči 153. večitog derbija uspela da zadrži šest bodova više u odnosu na Partizan, a dodatni razlog za zadovoljstvo u redovima aktuelnog šampiona je što je u prve dve prolećne utakmice bio potpuno dominantan u odnosu na svoje rivale, uz ukupno pet postignutih golova, bez ijednog primljenog.

Juče u Bačkoj Palanci Zvezda je slavila sa 3:0, ali s obzirom na broj stvorenih prilika pobeda je mogla da bude mnogo ubedljivija.

Utisak je da bi na Marakani mogli da budu veoma zadovoljni postignutim u prva dva kola, ali iskusni Nenad Milijaš upozorava i na neke probleme sa kojima su se crveno-beli suočili u prva dva kola.

''Ovo sigurno nije igra koju Zvezda traži, ovo je samo rezultat koji Zvezda traži. Jednostavno, teško je igrati fudbal protiv ekipa koje se samo brane. Imali smo dva igrača više, ali nismo imali neku šansu da napadnemo i razvijemo brzu igru'',
istakao je Milijaš u izjavi za ''Mondo''.

Sledi derbi, a takvih problema Zvezda ne bi trebalo da ima protiv Partizana, pošto crno-beli sigurno neće igrati ''bunker''.

Milijaš poručuje da će pokušati da zatrese mrežu ''večitog rivala'', a o samom derbiju nije želeo previše da troši reči.

''Dovoljno je biti Srbin i zna se šta je derbi'',
zaključio je Milijaš.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Sunday, 26.02.2017
18:02

Upravu si kralju.treci go isto ofsajd kako to da neprimijetis...

avatar
Sunday, 26.02.2017
11:43

Zato što voljni momenat kod pojedinih igrača Bačke nije bio ni na kakvom nivou dok nisu primili dva gola i ostali sa dva igrača manje, a onda kad su videli da zvezda sigurno dobija ali da oni mogu da izgube čast (ako o tome možemo da govorimo uopšte) i počeli su da se bore zajedno sa ostatkom ekipe. Ne može desno krilo Bačke da stoji na 25-30m od svog gola, a Anđelković koga je trebao da čuva da šutira sa peterca i još rupa između štopera i beka 10m. Prvi gol je možda i iz ofsajda i to nikad nećemo saznati, drugi rupetina između štopera i beka u odbrani. Bačka je i igrala i pokušavala nešto dok sudija nije preuzeo igru u svojim rukama, ono što je bio faul za Bačku suđen je kao čist start/duel, a ono što je bi čist start/duel igrača Bačke suđen je kao prekršaj za zvezdu. Treba biti duplo jači od zvezde pa nadigrati ih u takvim uslovima. I NP se branio ali golman je navijač zvezde, a NP je u tom trenutku bila najmanje spremna ekipa u SL, okupili se pre par nedelja, ljudi nisu mogli centar da pređu, ne mogu da trče jednostavno ali fantastična zvezdina igra protiv NP i odlično 1p protiv Bačke. Samo sebe lažete, svi vidimo šta radite.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Sunday, 26.02.2017
12:52

Hahaha ovo je komedija,neke ustanove moraju sa se zabave tobom

avatar
Sunday, 26.02.2017
13:03

ZVEZDO ZGAZI IH SVE!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 26.02.2017
11:27

Ни твојим уласком се није ништа побољшало него се погоршало.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Sunday, 26.02.2017
15:45

U zadnje vreme cesto nisi ni blizu da budes u pravu,prati malo utakmice pazljivije