Milijaš najavio Zvezdin ''GAS DO DASKE'' i pobedu nad Partizanom!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.03.2017.
21:45
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Igre Crvene zvezde u poslednje dve utakmice uverile su povratnika u redove crveno-belih da je ekipa Miodraga Božovića i ove sezone najbolja u Srbiji!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako to u nedavnom derbiju protiv Partizana baš i nije pokazala, Crvena zvezda se prosto preporodila od poluvremena meča sa Vojvodinom.

Na ''Karađorđu'' su napravili veliki preokret, a onda u meču sa Javor Matisom (3:0) prikazali još jednu odličnu partiju koja je unela još veću dozu optimizma na Marakanu.

Iskusni vezista Nenad Milijaš je uveren da Zvezda ima najbolji tim u ligi i da će do kraja sezone to i da dokaže.

''Iz utakmice u utakmicu sve smo bolji. Bliži se plej-of, znamo šta nam je cilj. Pokušaćemo da pobedimo u sve četiri utakmice do kraja prvog dela, a onda da u doigravanju damo gas do daske'', poručio je Milijaš, a prenose ''Novosti''.

U plej-ofu ćemo gledati još jedan derbi, Zvezda će, kako sada stoje stvari, ponovo biti u ulozi domaćina, a Milijaš veruje da će njegov tim i protiv Partizana pokazati sve svoje kvalitete i učiniti ono što nije uspeo u proteklom, 153. derbiju.

''Mislim da Zvezda imao odličnu ekipu za naše uslove i da to igrama i pokazuje. Uz nas, Partizan igra najbolje ove godine...

Poslednji derbi je završen nerešeno (1:1) i to je možda i najrealniji rezultat, iako smo mi u finišu prokockali prednost. Biće još jedan derbi, nek Zvezda pobedi i dokaže da je najbolja. Ja se nadam da će biti takav scenario'',
optimista je Milijaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Thursday, 16.03.2017
08:31

Ненаде покажи се ти на терену па онда причај.

avatar
Flex2302
Thursday, 16.03.2017
01:29

Da da, najbolji ste. Dajete golove i van terena 😂😂😂 Kako te bre nije sramota da pominjes derbi i neku vasu prednost koju ste prokockali u finisu. Jel ti imas oci ili si corav? Pametnije bi ti bilo da se pokrijes po usima i cutis.

avatar
Navijač Partizana
Thursday, 16.03.2017
00:29

Zvezda je treca najbolja ekipa u Srbiji... Najbolji je Partizan druga je Voša a Zvezda je treća...

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 15.03.2017
23:48

''Nek Zvezda pobedi i dokaže da je najbolja''. Zvezda jeste najbolja,najbolja crna ekipa u Srbiji,nađe se tu i neki Srbin. Isto kao i u Francuskoj reprezentaciji po neki belac. Da odmah razjasnim,nisam rasista,ne govorim ja ovde o crncima,već o komšinici.