Milijaš bolji od Ilića u PES-u, počeo veliki turnir u Srbiji

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.04.2017.
18:37
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, Saša Ilić i Nenad Milijaš odigrali su danas u Beogradu partiju "Pro evolušn sokera" (Pro Evolution Soccer

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, Saša Ilić i Nenad Milijaš odigrali su danas u Beogradu partiju "Pro evolušn sokera" (Pro Evolution Soccer - PES), kojom su promovisali početak turnira u toj video-igri u Srbiji.

Turnir će se igrati u lokalima širom Srbijem u igri dva na dva, a dnevni pobednici plasiraće se na veliko finale koje će se u junu održati u Beogradu i čiji pobednici će dobiti igračku konzolu Plejstejšn 4.

Milijaš je igrao kao Barselona, a Ilić kao Real Madrid i taj meč završen je 1:1. Igrač Zvezde je prvi dao gol, a kapiten crno-belih je izjednačio. Posle toga je svako od njih dobio para, i to navijača suparničkog tabora da bi meč bio objektivan. Milijaš i pristalica Partizana pobedili su Ilića i navijača Zvezde sa 3:0.

Ilić i Milijaš su, medjutim, veći deo oba meča proveli žaleći se na ispravnost kontrolera, zatim na elektronskog sudiju, uslove igre, teren i ostalo. Oba meča komentarisao je komentator RTS-a Aleksandar Stojanović.

Veterani srpskog fudbala istakli su da vole da odigraju PES sa prijateljima van terena.

"Igrao sam pre mnogo, kad sam bio u inostranstvu sam. Sada već manje jer imam porodicu. Mada, volim da odigram kad neko ne zna baš ništa, pa da ga pobedim", rekao je Ilić kroz smeh.

Organizator događaja i sponzor celog turnira je kompanija Hajneken (Heineken).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
eldoctore
Thursday, 06.04.2017
18:52

samo u pesu i moze da bude bolji...jer je Sale samo jedan!!!

avatar
gosfkcz
Thursday, 06.04.2017
21:34

Umesto da obratis paznju na to kako su se dvojica velikih ljudi druzili dajuci primer da je sportsko rivalstvo jedna stvar a zivot van terena nesto savim drugo ti provociras i siris netrpeljivost. Sta reci !?

avatar
Don Silvio
Friday, 07.04.2017
08:14

mislim sta ocekivati od Grobara

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 06.04.2017
18:41

E tu smo najjaci u Evropi.