Milić najavio Zvezdin spektakl za kraj: ''Atmosfera će biti fenomenalna!''

Autor: Beta Beta
nedelja 13.05.2018.
23:10
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa pobedom završiti sezonu i istakao da očekuje spektakl na utakmici sa Voždovcem.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 2:1, u utakmici 36, pretposlednjeg kola Super lige Srbije.

"Moramo da budemo zadovoljni pobedom, odigrali smo dosta dobru utakmicu. Najbitnije je da smo nastavili s trijumfima, mi uvek težimo najboljem", rekao je Milić.

Zvezda u poslednjem kolu igra protiv Voždovca na svom terenu.

"Nadam se da ćemo završiti prvenstvo pobedom, onako kako dolikuje Crvenoj zvezdi. Očekujem spektakl na utakmici sa Voždovcem, siguran sam da će atmosfera biti fenomenalna. Mi ćemo iskoristiti priliku da navijačima zahvalimo na sjajnoj podršci koju su nam pružali tokom čitave sezone i da s njima proslavimo osvajanje titule", rekao je Milić.

Milić je bio strelac drugog kola u današnjem meču na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

"Lepo je, prija i mnogo znači, posebno kada postignete gol za pobedu. Srećan sam što sam bio na terenu danas, svaki fudbaler najviše voli da igra. To je najnormalnije, kao što je normalno da ne mogu svi uvek da igraju. Gledam svaki svoj minut da iskoristim na najbolji način, zadovoljan sam kako sam to danas uradio", rekao je Milić.

Iako je pitanje šampiona države rešeno, fudbalerima Zvezde ne nedostaje motiv na terenu.

"Ovde je takva atmosfera, našoj ekipi je usađen pobednički mentalitet. Bilo da igramo prijateljsku utakmicu, prvenstvenu ili finale, mi imamo isti pristup. To se vidi jer se naša igra nije promenila od meča sa Napretkom kada smo obezbedili titulu", rekao je Milić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke