Milić: "Ekipa se dobro snašla u novom sistemu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.11.2017.
23:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Milić smatra da je ekipa odradila dobar posao u Čačku i da se dobro snašla u novom sistemu koji je postavio trener Vladan Milojević.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pauzu u klupskim takmičenjima trener Crvene zvezde Vladan Milojević iskoristio je da sa igračima radi na implementaciji novog sistema sa trojicom igrača u veznom redu i navalnoj liniji.

"Sudeći na osnovu ostvarenog rezultata u duelu sa Borcem ekipa je dobro reagovala na promene, što potvrđuje i Nemanja Milić.Igrali smo u novom sistemu, koji smo uvežbavali u proteklih nekoliko dana. Iako smo prvi put nastupali na utakmici u ovakvoj formaciji mislim da smo se odlično snašli i da svi možemo da budemo zadovoljni", kaže Milić.

Zvezda je slavila protiv brojčano slabijeg rivala rezultatom 4:0 i tako obezbedila plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

"Ostvarili smo svoj cilj, pobedili smo, kao što se od nas očekivalo i to je zaista najbitnije. Postigli smo četiri gola, a pošto je teren bio u jako lošem stanju više od ovoga i nije moglo", dodao je Milić.

Bivši fudbaler subotičkog Spartaka postigao je vodeći gol u ubedljivom trijumfu. Posle meča je zahvalio Luki Iliću na asistenciji, a u isto vreme je poručio da ga više od postignutog gola raduje kako se osećao na terenu.

"Naravno da gol raduje, ali možda mi je i najbitnije što sam se odlično osećao na terenu. Posle pauze od mesec dana zbog povrede najvažnije mi je da se fizički dobro osećam i da nemam nikakvih problema", istakao je Zvezdin fudbaler.

Narednu takmičarsku utakmicu Crvena zvezda igra za vikend protiv ekipe Rada koja je danas eliminisana u osmini finala Kupa pošto je poražena u Humskoj rezultatom 3:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke