Miletić se vratio iz Njujorka, a u Partizanu - svi u čudu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.02.2018.
12:20
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Biće i novih promena tokom proleća.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Nemanja G Miletić neće biti  u sastavu Partizana u prvoj utakmicu 1/16 finala protiv Viktorije Plzenj, razlog su žuti kartoni zbog koji će morati da ''preskoči'' ovaj duel.

Ali, postavlja se pitanje na kojoj poziciji ćemo ga gledati u ostatku prolećnog dela sezone. Na levom beku sada ima veću konkurenciju, pa ga je trener Miroslav Đukić tokom priprema isprobao i na mestu štopera, što je po potrebi svojevremeno igrao i u Javor Matisu.

''Mnogima je bilo čudno, ali sam i ranije igrao štopera. Probao sam, dobro je išlo, a evo i sada me trener proba na mestu štopera. Zadovoljan sam, sve je super.

Meni je prirodna pozicija beka, ali što da ne, mislim da mogu dosta dobro da odigram i na štoperu, sviđa mi se, manje je trčanja'',
objašnjava Miletić za TV Partizan.

Pripreme su u završnoj fazi, danas je generalna proba protiv Šahtjor Soligorska od 14:30h.

''Malo smo spustili intenzitet rada na treninzima, polako dobijamo na svežini, bile su nam teške noge, ali mislim da ćemo da budemo 'top' za Plzen. Mislim da smo svi pripremljeni 100 posto za taj meč, nadamo se najboljem'', istakao je Miletić.

Znate već, početak priprema crno-belih obeležila je i promena imidža levog beka crno-belih koji sada ima novu boju kose, a za sve je ''kriv'' - put u Njujork tokom zimskog odmora.

''Svi su bili u čudu, pogotovo što sam miran i obično nekako sa strane. Hteo sam i ranije da uradim nešto sa kosom. Možda se vratim na staro, pa za mesec-dva uradim opet nešto novo'', najavio je Miletić i nove promene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milorad
Thursday, 08.02.2018
13:29

Prodajte miletice tawambu i jevtovica,zatim resiti se ostojica i vulicevica.... Ne mora odmah al to je prioritet ocistiti tim i dovesti mlade igrace kvalitetne shodno prema klubu....