Miletić otvorio dušu: ''Bilo mi je mnogo teško, samo ja znam... ali nisam klonuo, Bog me je nagradio!

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 12.09.2019.
10:21
Izvor: Sportske.net

Emotivan osvrt Partizanovog desnog beka na protekli period, koji je za njega obeležen i velikim problemima, ali i ogromnom radošću.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Partizanov neumorni ratnik Nemanja Miletić veruje da je ekipa spremna za "pakleni" raspored na jesen, a za gol u Moldeu kaže da mu je najvažniji u karijeri, pogotovo jer je došao posle jako teškog perioda.

Reprezentativna pauza je završena, sledi nastavak prvenstva, a onda Liga Evrope, pa kup, jeste li se odmorili i da li ste iskoristili ovu reprezentativnu pauzu na pravi način?

"Imali smo posle TSC-a četiri slobodna dana i stvarno smo odmorili. Posle toga smo trenirali dva puta dnevno i u nekim situacijama smo se osećali kao na pripremama koliko nam je bilo teško. Radili smo na nekim stvarima za koje mislimo da treba da popravimo i da spremno dočekamo taj ciklus u kome imamo sedam utakmica u 22 dana. Mogu slobodno da kažem da smo spremni za to", rekao je Miletić.

Stigao je i Lazar Marković, pre njega i Bibras Natho i stvarno crno-beli sada imaju dobru ekipu, sa čime se slaže i Miletić.

"Iskreno, mislim da stvarno imamo dobar tim. Možda treba da se poklope neke stvari koje ne mogu tako brzo. Mislim da su se brzo uklopili svi igrači. Ne treba trošiti reči ni o Nathu, ni o Markoviću, ni Asanu, ni Sadiku. Možda treba još malo vremena da sve legne kako treba. Svi momci koji su došli stvarno su fenomenalni i mogu slobodno da kažem da imamo dobar tim", rekao je Miletić.

Ispunjeni su planovi i ambicije plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope, ali u prvenstvu je već "zapelo" sa dva remija. Koliko vam to otežava takmičenje?

"Iskreno, nisam razmišljao o tome, ali kad malo bolje razmislite, nije baš naivno kad pogledate tabelu. Imali smo dva nerešena rezultata, ali nagradio nas je Bog i ušli smo u Ligu Evrope. Ne možemo sad ništa da promenimo, moramo da gledamo napred. Sad se uključuje i treće takmičenje, kup, biće mnogo utakmica. Očekujem da će i drugim timovima biti teško, i oni igraju Evropu i ne mogu sve da pobeđuju. Ovo je tek početak i očekujem da će da bude neizvesno do kraja", ocenjuje Partizanov defanzivac.

Da li ti je gol u Moldeu pomogao u odluci da ostaneš u Partizanu?

"Kada smo primili taj gol, svašta mi je prolazilo kroz glavu, i da igramo samo Super ligu i da znamo kako će da bude raspoloženje i u klubu i sve. Bilo je mnogo teško, ali prošli smo dalje, mnogo mi je bilo lakše jer nisam imao pritisak da li ću da idem ili ostajem.

Ne znam šta više da kažem osim da mi je drago, mnogo mi je lepo kad igramo Ligu Evrope jer znam kako je bilo pre dve godine kad smo igrali u grupi. Sad imamo i Mančester junajted i to je mnogo lepo, to je nešto što neko nikad ne doživi
", odgovara on.

A koliko je značio za samopouzdanje?

"Sigurno da je puno uticao i da mi je to za mene najvredniji i najlepši gol u karijeri. Sve se namestilo kako treba. Imao sam dosta problema, to samo možda ja znam, i privatnih i porodičnih, imao sam neke povrede koje su me sputale u nekim reprezentativnim obavezama. Bilo mi je mnogo teško, nisam klonuo duhom i vratio mi je Bog kad je najviše trebalo", rekao je Nemanja Miletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 12.09.2019
12:52

Zaboravi reprezentaciju tu za sadasnje igrace Partizana nema mesta,to je jasno svima.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 12.09.2019
20:38

i ne moraju nasi igraci ni da igraju za tulumbu!