Miletić ostaje u Humskoj, evo gde je zapelo

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2019.
09:55
Izvor: Sportske.net

Francuzi su želeli levog beka Partizana na šestomesečnu pozajmicu, ali je zahtev crno-belih bio neprihvatljiv za Lens.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka pojavila se mogućnost da Partizan pošalje jednog od svojih levih bekova na šestomesečnu pozajmicu.

Francuski Lens želeo je Nemanju Miletića do kraja sezone, ali do realizacije transfera nije došlo zbog zahteva koji je Partizan postavio pred emisare francuskog drugoligaša.

Crno-beli su želeli plaćenu pozajmicu, tražili su 100.000 evra, a Lens nije bio spreman da plaća pa je odustao od Miletića.

Ukoliko u Humskoj ne pronađu neko novo rešenje i Nemanju Miletića ne prodaju u neku od liga u kojima prelazni rok i dalje traje, jasno je da će Zoran Mirković na proleće imati na raspolaganju trojicu levih bekova, pošto uz Miletića za tu poziciju u timu konkurišu još Slobodan Urošević i Zlatan Šehović.

Poslednjeg dana prelaznog roka Partizan je napustio samo Marko Janković koji je realizovao transfer u italijanski Spal. Crno-beli su zaradili 900.000 evra, a crnogorski reprezentativac im je oprostio ogroman dug o čemu je juče govorio sportski direktor Ivica Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Saturday, 02.02.2019
08:57

Ciganlijo poslednja, zicate see za te pare kao da smo srpskoligas.....sad cete ga I dalje imati na jaslama.......nikoga pre nee mozete da prodate jer ste sve unistili....bagro bando

avatar
MMK
Friday, 01.02.2019
22:22

Nikada nece otici...

avatar
djordja
Friday, 01.02.2019
17:22

pa dobro bi bilo da ga neko hoce i za dzabe, kao i vecinu ovih koje su selektirali Vazura~Iliev~Djukic

avatar
Delije Sever 021
Friday, 01.02.2019
11:12

Zaradili oprost zaradjenog od Jankoviceve plate pa sad hoce i placene pozajmice od 100 k eura...sada ga iznajmite Surdulici za 100 k dinara,sta vas briga