Miletić: "Napravio sam penal, ali smo oštećeni!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.10.2019.
22:31
Izvor: Sportske.net

Nemanja Miletić smatra da su crno-beli debelo oštećeni u meču trećeg kola Lige Evrope protiv Mančester junajteda.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Naravno, Miletić je rekao da je Partizan oštećen nakon dva nedosuđena penala.

"Gleda se rezultat, ali ne treba da žalimo puno. Trebalo je da dobijemo penal, oštećeni smo, videli smo da je ruka. Imali smo dosta šansi, kornera... Nismo pali i videli smo da možemo da igramo s njima", rekao je Nemanja Miletić.

Partizan se nosio sa jednim od najboljih klubova u Engleskoj, pokazao je dobru igru i o tome je govorio Nemanja Miletić.

"Ponosan sam na tim i idemo dalje. Slažem se da smo bili dominantni. Velika je stvar parirati Mančesteru. Videli ste da smo se nosili s jednim od najvećih klubova na svetu. Iz poraza možemo dosta toga dobrog da izvučemo. Nije nam se dalo, ali siguran sam da će nam se vratiti za promašene šanse. Mančester je glavni kandidat za prvo mesto, a mi smo tu da se borimo sa Alkmarom za drugu poziciju. Mislio sam u prvom trenutku da sam udario loptu, ali napravio sam čist penal
", rekao je Miletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Friday, 25.10.2019
10:35

Nemamo golgetera!!!!

avatar
Poznavalac
Friday, 25.10.2019
07:31

zato su nam i ovakvi rezultati godinama u prvenstvu kada igraju igraci poput miletica,urosevica,tosica od kojeg je ostalo samo ime,sadika...

avatar
adidas forever
Friday, 25.10.2019
02:17

Kao što smo i očekivali 'ponosni smo', 'oštećeni smo', 'nije nam se dalo', 'videli smo da možemo da igramo s njima' itd. nakon Zvezdinih 'dokazali smo da možemo da se nosimo i sa najjačim klubovima', 'doćiće oni nama u Beograd', 'bili smo bolji tokom većeg dela utakmice', 'detalji su odlučili pobednika', 'nismo imali sreće' itd.

Dakle nebitno je šta smo gledali i što su naši klubovi izgubili utakmice bez postignutog gola. Jednima je Totenhem davao golove kada god su poželeli igrajući sa pola snage, a druge je MUN pobedio, a da uopšte nisu hteli da igraju fudbal, uputivši jedan jedini šut na gol Partizana i to sa bele tačke. Nije strašno biti toliko loš u fudbalu koliko je strašno negirati sve što se dešavalo na terenima, okretati realnost natraške, slaviti poraze i debakle i 'biti ponosan' na očaj.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
18:08

Mančester pobedio ili sudije pobedile Partizan? Ti si taj koji negira istinu. Drugo Mančester hteo samo 1 da da, njima je 1:0 najdraže, nikako 2:0 ili više, zato je valjda Solskjer poslao na teren Pereiru, Džejmsa i Rašforda, 3 igrača iz prve postave i 3 najofanzivnija koja je ima na klupi na 1:0. Prestanite više da se tešite, Totenhem i Partizan su viša dimenzija fudbala u odnosu na 5-okraku, jednostavno ona protiv njih nema šta da traži bez sudija kao što je imala protiv Inđije, Napretka i rada pa i još više od toga.

avatar
Markic85
Friday, 25.10.2019
02:10

Zaista zalosno sto izgubiste komsije, odlicna utakmica, odavno nisam bolji Partizan gledao... najmanje sto ste zasluzili je bod... nedorastao je sudija zadatku, izludjivao me je kod seckanja igre vise puta nego da pusti prednost... jedan je morao da svira za "nas" , necu valjda za strance da navijam...koeficijent je bitan! ! !

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
18:15

Koeficijent zvezdi ne sam da nije bitan nego bi joj i smetalo da Srbija bude među 15 jer je ona zatvorila sva prvenstva dok joj je navijač vođa države, pa bi u slučaju da Srbija bude ispod 15. mesta svi ostali osim nje igrali kvalifikcije za Ligu Evrope 2 gde će finansijske nagrade biti još manje nego za LE, a mizerne u odnosu na LŠ. To zvezdi treba i ona veoma detaljno radi na tome. Jer ukoliko bi Partizan igrao i na proleće u LE doveo bi još bolja pojačanja i bio još bolji nego što je sada od zvezde, a to zvezdi ne odgovara jer bi onda ona igrala LE 2 kao što je 2016/17 ostala bez unapred nameštenu joj titulu, a Partizan LŠ i zato je i juče poslat ovaj sudija koji je pokrao Partizan. Prvo bezuspešan pokušaj s Rusom da se Partizan izbaci protiv Malatije još u Beogradu, a sada sa Špancem da se izbaci iz grupe.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 25.10.2019
02:06

Opet osteceni, ovo je neverovatno majke mi... Sta ovi ljudi rade, sta pricaju... Neverovatno... Da li je Partizan ikada posteno izgubio? Mesto da se zabodu u svoje dvoriste i zapitaju zasto su promasili onoliko sansi protiv Mancestera koji vise nije ni M od Mancestera oni kukaju kako su osteceni... A jos se dobro vidi da lopta prvo pogadja Viliamsa u glavu pa mu se odbija u ruku, a on je u skoku i ovo je donekle u skoku i normalan polozaj ruke ona se odnija i pogadja ga u ruku. ZNACI DA UTVRDIMK AKO SE O NEKI DEO TELE ODBIJA LOPTA I SLUCAJNO POGODI IGRACA U RUKU KAO U OVOJ SITUACIJI TO SE NE SANKCIONISE KAO PENAL!!! I nemojte da izmisljate pravila vise koja vama odgovaraju vec bolje se zapitajte sta ste promasili protiv ovog Mancestera. Sami ste krivi sto ovde niste izvukli nereseno, ako cak i nesto vise niste mogli da uradite. Delimicno me utakmica podsetila na Zvezda Arsenal od pre 2 godine...

avatar
REVØLT
Friday, 25.10.2019
13:20

I pre toga je bila ruka onda kad je Natko dobio karton zbog sasvim opravdanog prigovora, a zbog te ruke je morao da svira penal. Cak dva puta je svirao kraj pre isteka predvidjenog vremena (jos je bila izmena u nadoknadi), oprastao im je kartone, sta ti vise hoces?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
18:21

Umesto da zabodeš glavu u svoje dvorište i da se zapitaš kako u suđenju 50:50 vaša 5-okraka ne može da šutne u okvir gola na 3 utakmice, prima 5 komada i još 5 je mogla lagano od Totenhema, na strani služi za popravljanje gol razlike, a kako je u Srbiji uvek pokradena kada ne pobedi, a zapravo na 11 utakmica SL nije dala regularan gol već i pored filijala mora da dobija zvezdanaesterce da bi bila prva na tabeli i još na sve to sudije su morale da pokradu Partizan u Kruševcu i protiv voždovca. A niko ko ima ikakve veze Partizanom nije "a" rekao o suđenju nakon poraza u Lučanima. Ovo sinoć je bila pljačka jer je namera očigledna, tebi naravno ne jer kako ne vidiš gore navedene stvari tako ne možeš da vidiš i nameru sudije koji je pokrao Partizan protiv Mančester Junajteda.

avatar
Man united
Friday, 25.10.2019
14:51

Ни тада није било намере. Картоне не знам да им је опраштао, али вама јесте јер сте скакали и бунили се за одређене одлуке без имало резона. Стоји то да вам је украо 5 секунди у првом и 9 секунди у другом полувремену.

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 25.10.2019
00:07

Sto bi rekli "uslo u krv i dovidjenja"! hahaha

avatar
REVØLT
Thursday, 24.10.2019
23:02

Preporuka je da se svako igranje rukom sad sankcionise penalom, a ona prva situacija je jos vise za penal.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.10.2019
22:46

Nije rekao da je napravio penal, rekao je da ne zna i da mora da pogleda snimak, a na konstataciju da su komentatori rekli da je penal onda je rekao pa dobro onda je penal, a komentatori su rekli i da je Sadik trapav pa ih je prolazio kao čunjeve. Jedino je sigurno da čist penal nije dosuđen Partizanu i da je suđenje namerno bilo na štetu Partizana tj. pljačka jer nekome ne odgovara da Partizan prođe grupnu fazu i dovede još pojačanja, a Partizan ne finansira država već zavisi uglavnom od rezultata u Evropi i transfera. Tako da je ovo i finansijska pljačka.

avatar
Mitita
Friday, 25.10.2019
00:09

Brate moj rodjeni. Partizanovac sam od 5 godine, ali nisam vecu glupost procitao. Jeste se namerno sviralo U KORIST Mancestera. Bole njih ona stvar za Partizan. Bilo bi sramota za njih da su remizirali sa nama ili cak izgubili. Sad ta teorija zavere da nasima ne odgovara da Partizan uspe je jedna stvar, ali u Evropi to ne pije vodu. Partizan ako ovako nastavi da igra, zgazice i Alkmar i Astanu ko nista, pa samim tim se mozemo nadati tom drugom mestu, koje sa ovakvom igrom i zasluzuju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
18:28

Nije uopšte čudo šta pišeš kada si u stanju da navijaš za zvezdanaesterac koji direktno svojim delovanjem samo u domaćem fudbalu uništava Partizan, povlači ga na dno. Teško Partizanu s navijačima koji to ne shvataju ili što bi rekao Džikić "Idi gledaj FMP".

avatar
Dorotej
Friday, 25.10.2019
09:44

Pa nemoj tako, "Tarzan" vidi zavere koju mu Zvezda pakuje (tako se to radi u džungli gde je on kralj). Vidim po tebi da ima i normalnih navijača Partizana. Pozdrav.

avatar
Marko Kralj
Friday, 25.10.2019
08:36

Hahahahhaha jeste UEFA,CIA,BIA,FBI,MI6,MOSAD,BND
svi su protiv partizana.
Pastorcad

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
07:24

Aj razmisli još jednom kome najmanje odgovara da Partizan dovede što bolja pojačanja, a proleće u Evropi je i mamac i finansijska injekcija za to i kome ne odgovara da Srbija bude među 15 jer je njima svejedno jee imaju zatvorenih prvenstava dok god imaju moć u državi i igraće kvalifikacije za LŠ, ali je Partizan taj koji će umesto kvalifikacija za LŠ igrati kvalifikacije za LE 2 pa će dovesti malo sutra igrače kao što su Natko, Marković, Sadik, Asano, Šuma...a onda ćeš malo sutra da slaviša pobedu kad igraš protiv 5-okrake i sudija. Druga stvar Mančester Junajted treba da je još više sramota što je ovako pobedio jer je trebao da izgubi i izgubio bi da je sudija dozvolio. Treća stvar uopšte se ne radi o slučajnim greškama jer ne bi svirao kraj pre kraja, ne bi udaljio slobodnjak 2 metra od mesta prekršaja i ne bi postavio živu zid na manje od 9 metara. Tu se vidi namera kao i da je pomoćnik video ruku, ali nije hteo da signalizira, ako već glavni nije, a ceo stadion jeste.