Milanović: "Vojvodina odlična, zadovoljni smo bodom"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.11.2014.
21:05
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović priznao je da se nadao pobedi protiv Vojvodine ali da je posle utakmice shvatio da treba biti zadovoljan bodom.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada ugostili su u subotu Vojvodinu u okviru 13. kola Jelen Superlige a utakmica je završena podelom bodova usled remija bez golova.

Trener "Građevinara" rekao je posle utakmice da se nadao pobedi ali da je tokom meča uvideo koliko je Vojvodina snažna ekipa i koliko bi ga i jedan osvojen bod zadovoljio.

"Pre utakmice sam imao utisak da možemo više da uradimo i da uzmemo tri boda Vojvodini ali kako je tekla utakmica videlo se da je Vojvodina odlična ekipa. Utakmica je bila teška i izjednačena. Na kraju, poslednjih 15 minuta gde smo imali problema uspeli smo da sačuvamo gol" rekao je Milan Milanović.

Kormilar Rada najavljivao je pre današnje utakmice da bi bio zadovoljan ukoliko "Građevinari" do odlaska na zimsku pauzu osvoje od 4 do 6 bodova što znači da će za ispunjenje tog plana superligaš sa Banjice morati da slavi na jednoj od preostale dve utakmice.

"Videli smo dve podjednake ekipe na terenu. Bilo je par momenata kada smo mogli bolje da odigramo ali smo naišli na jakog protivnika. Viđena je njihova jačina i zato sam zadovoljan. Igrali smo kako treba i branili se dobro a rezultat je podela bodova" zaključio je Milanović.

Fudbaleri Rada do odlaska na zimsku pauzu igraju još dve prvenstvene i jednu Kup utakmicu.

U prvenstvu će u goste Spartaku a ugostiće Napredak, dok ih u 1/4 finalu Kupa očekuje okršaj sa Partizanom. "Građevinari" trenutno zauzimaju deveto mesto na tabeli sa 14 osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke