Milanović: "Sećam se prošlosezonske sedmice"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.07.2015.
14:12
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović rekao je da njegova ekipa ima obavezu da odigra kvalitetno i zabeleži pozitivan rezultat protiv Čukaričkog a poseban motiv je sećanje na ubedljiv poraz iz prethodne sezone.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Drugu nedelju za redom fudbalere Rada očekuje okršaj sa gradskim rivalom pošto će nakon duela sa Voždovcem odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog na Banovom Brdu.

"Građevinari" su na startu šampionata poraženi od Voždovca rezultatom 0:2, dok Čukarički u meč ulazi nakon poraza od Gabale u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Očekujemo da odigramo dobru utakmicu i dođemo do prvih bodova u novoj sezoni. Mnogo igrača nam nedostaje u odnosu na prethodnu sezonu i očito da nam treba više vremena da sastavimo ekipu" rekao je trener Rada Milanović.

Strateg superligaša sa Banjice Milan Milanović podsetio je da ekipa Rada ima moralnu obavezu da se revanšira Čukaričkom zbog teškog poraza iz prethodne sezone.

"Čukarički je prva ozbiljna prepreka, sećam se prošlosezonskih 7:0 tako da imamo obavezu da prođemo mnogo bolje kako na igračkom planu tako i u rezultatskom smislu" dodao je Milanović.

Šef stručnog štaba Rada nije želeo da komentariše poraz Čukaričkog u Bakuu rekavši da mu je najvažnije u kakvom će se svetlu njegova ekipa prikazati u nedelju.

"Verujem da ćemo se pokazati u mnogo boljem svetlu nego što smo se pokazali na otvaranju sezone protiv Voždovca. Kvalitetno smo radili prethodne nedelje i gledaćemo da se suprotstavimo Čukaričkom što bolje" zaključio je Milanović.

Utakmica drugog kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Rada zakazana je za nedelju od 20 sati na stadionu na Banovom Brdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke