Milanović: "Očekujem dobru igru i pobedu protiv Pazara"

Autor: Beta Beta
subota 20.02.2016.
10:53
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Milan Milanović rekao je danas da očekuje pobedu svoje ekipe u predstojećem meču protiv Novog Pazara.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Trener fudbalera Rada Milan Milanović rekao je danas da očekuje pobedu svoje ekipe u predstojećem meču protiv Novog Pazara.

"Novi Pazar je tradicionalno neugodan protivnik. Očekivanja su da pobedimo utakmicu... Doveli smo veliki broj kvalitenih igrača i nema razloga da sumnjamo u uspešnost ove ekipe. Jeste veliki psihološki pritisak, jeste dobar protivnik koji se, takodje, pojačao, posebno u napadu. Predstavljaće nam veliki problem, ali mislim da se ne postavlja pitanje ishoda utakmice", rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

"Očekujem otvorenu, dobru igru i nadam se našem uspehu", dodao je trener Rada.

Posle dvomesečne pauze, predstojećeg vikenda se nastavlja fudbalsko prvenstvo Srbije. U prvom prolećnom kolu Rad dočekuje Novi Pazar. Utakmica je na programu sutra od 14.00.

Rad je na 15. mestu na tabeli Super lige Srbije sa 16 bodova, dok je Novi Pazar na 12. poziciji sa 24 boda.

Fudbalski klub Rad je danas predstavio dvojicu novih igrača, Miloša Krstića i Andriju Kaludjerovića.

"Vratio sam se Rad, u klub u kome sam se afirmisao. Vratio sam se u teškom trenutku, ali se nadam da ću pomoći klubu u borbi za opstanak. Neće biti lako protiv Pazara, ali mislim da smo favoriti na Banjici", dodao je Kaludjerović.

Krstić je naveo da očekuje težak duel protiv Novog Pazara.

"Biće teška utakmica, ali znamo šta nam je cilj. Očekujem tri boda", rekao je Krstić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke