Milanović: "Na Banjici smo neprikosnoveni"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.04.2015.
18:12
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović nada se da će njegovi izabranici dobro reagovati nakon ubedljivog poraza koji su doživeli u prethodnom kolu.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Prolećni deo sezone, do početka nedelje, proticao je u znaku sjajnih igara i rezultata ekipe Rada. Usledilo je gostovanje "Građevinara" na Banovom Brdu i ubedljiv poraz od 7:0 koji je delovao kao otrežnjenje za izabranike Milana Milanovića.

"Posle poraza na Banovom brdu želja nam je da se vratimo u igru, da odigramo kako treba. Igrači su iskazali ljubav prema klubu, nemam zamerki na njihov račun. To mora da se poštuje" rekao je Milanović.

Priliku da ubedljiv poraz što pre arhiviraju fudbaleri Rada imaće u subotu od 16 časova kada im u goste dolazi poslednjeplasirani Radnički 1923 iz Kragujevca.

"Otkrili smo i kroz treninge otklonili sve uočene nedostatke na Čukarici i očekujem da protiv Radničkog damo 100 odsto svojih mogućnosti što će biti dovoljno za pobedu" smatra trener "Građevinara".

Superligaš sa Banjice od početka prolećnog dela sezone ima impozantan skor na domaćem terenu pošto je na četiri utakmice ostvario četiri pobede i to bez primljenog gola.

"Kragujevčani gaje nadu da nas iznenade, to im niko ne osporava, ali mi igramo na svom terenu na kome smo neprikosnoveni. Naravno, ne očekuje nas lak posao, očekujemo angažovanu igru Radnčkog i njihovu brzu kontru. Ali imamo ključ za rešenje tog problema" zaključio je Milanović.

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Rada i Radničkog 1923 igra se u subotu od 16 časova na stadionu "Kralj Petar I" na Banjici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke