Mijailović se pita, šta će sada reći FIFA?

Autor: Beta Beta
sreda 09.10.2019.
18:10
Izvor: Beta

Povodom današnjeg događaja oglasio se i prvi čovek "crveno-belih".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je da je današnja zabrana utakmice "crveno-belih" protiv Trepče naterala "Albance na Kosovu da pokažu svoje pravo lice".

"Dosta dugo je sve srpsko u međunarodnoj zajednici prikazivano kao negativno. Ova diplomatska pobeda danas, znači da smo naterali Albance na Kosovu da pokažu svoje pravo lice, da se ponašaju necivilizovano i siledžijski, da ne poštuju preporuku FIFA", rekao je Mijailović u izjavi dostavljenoj medijima.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu ranije danas pušteni na Kosovo gde je trebalo da odigraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Trepče.

"Kada su primani u FIFA glavni argument im je bio da sport nema granice i da ne treba sprečavati mlade ljude da igraju. Šta će sada reći FIFA kao najviša svetska organizacija? Sada imamo jake argumente u raznim međunarodnim organizacijama za buduća vremena. Ovo je diplomatska pobeda", rekao je Mijailović.

"Moramo se na diplomatski i civilizovan način boriti i snagom argumenata pobeđivati. Posebno što je njihov status kao člana FIFA na arbitražnom sudu u Lozani", dodao je predsednik Zvezde.

Utakmica Trepča - Crvena zvezda igraće se sutra u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi od 15 sati, a ulaz će biti besplatan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 10.10.2019
08:46

Nece reci nista, pozvace obe strane na uzdrzanost, kao sto to radi i EU kada je u pitanju politicka scena.

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 10.10.2019
06:24

I dalje će oni igrati u UEFA-inim takmičenjima, a nas će za sve kažnjavati. Tako je to kad nismo sve sa njima rešili 98 ili ranije. Žao mi samo onog našeg naroda što se pati dole među onim krvolocima kukavičkim.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 09.10.2019
22:53

Mi smo se oduvek borili istinom, casti i postenjem i argumentovano jer drugacije ne znamo da radimo jer mi smo Zvezda.

avatar
mkg
Wednesday, 09.10.2019
19:55

FIFA se za ovo sekira ko za lanjski sneg.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 09.10.2019
18:39

Pitam se zašto onda FSS ne zakazuje finala Kupa na Kosovu i Metohiji pa da svake godine imamo diplomatsku pobedu nego kada zvezdi rejting pada nakon krađa protiv Inđije i Napretka, nakon 0 šuteva u gol Partizana i nakon svih ostalih nameštenih utakmica u SL FSS "slučajno" izvlači zvezdu da gostuje na Kosovu i Metohiji, da bude žrtva nefudbalskih stvari i da odnese diplomatsku pobedu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 11.10.2019
11:16

Zamisli da ti volis bivseg Zvezdinog rivala koliko mrzis Zvezdu, ali samo tako nastavi jer mnogo si nam talican.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 09.10.2019
18:35

Pitam se zašto onda FSS ne zakazuje finala Kupa na Kosovu i Metohiji pa da svake godine imamo diplomatsku pobedu nego kada joj rejting pada nakon krađa protiv Inđije i Napretka, nakon 0 šuteva u gol Partizana i nakon svih ostalih nameštenih utakmica u SL. zvezda u beton ligi!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 09.10.2019
18:23

Nakon izgubljenog derbija bez šuta u okvir gola, krađa nad Inđijom i Napretkom došlo je do pada rejting koji se ajbolje diže tako što u žrebu dobiješ gostovanje na Kosovu i Metohiji gde su sa zvezdom zajedno otišli i političari da se slikaju slaveći diplomatsku pobedu uz izjave tipa:" Mrze Srbiju samim tim i zvezdu" što diže rejting i zvezdi i političarima, a FIFA ako reaguje reaguje. Zar nije logično da prvo reaguje FSS, a ne političari jer zvezda nije mezimica vlasti i državni projekat? Radomanu su već stigli da prete nakon što im je napao sudije i Sudijsku komisiju, a kažu navijači Partizana dolaze sudijama na vrata. Betong liga je za zvezdu premija.