Miha pokucao na vrata Marakane, Zvezdin biser u Seriji A?

Autor: Ivan Cvetković
subota 04.07.2020.
09:16
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Dejan Stanković ga je gurnuo u vatru, hoće li promeniti sredinu već ovog leta?

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dejan Stanković je dolaskom u Crvenu zvezdu promovisao u prvi tim nekoliko veoma talentovanih igrača.

Jedan od njih jeste i Andrija Radulović koji je privukao pažnju brojnih evropskih klubova, a poslednji u nizu jeste Bolonja, prenosi Sportski žurnal.

Zvanične ponude još uvek nema, Crvena zvezda želi da prodajom Petrovića, Boaćija ili Degeneka obezbedi novac za stabilno funkcionisanje kluba, pa bi u tom slučaju Radulović mogao da ostane u klubu.

Prednost ofanzivca jeste i činjenica da ima samo 18 godina, te bi bio jedan od četvorice obaveznih fudbalera starosti do 22 godine.

Zvezda ne bi pristala na obeštećenje ispod 2.000.000 evra, sasvim je jasno da Dejan Stanković ima plan kako da Raduloviću dodeli značajniju ulogu u prvom timu, pa ni opcija odlaska na pozajmicu u Grafičar u ovom trenutku nije naročito aktuelna.

Italijani uveliko pišu o Zvezdinom biseru, te tako pominju interesovanja Intera, Milana, Šalkea, Valensije...

Za prvi tim "crveno-belih", Radulović je upisao četiri nastupa i postigao jedan gol, a pažnju na sebe privukao je odličnim igrama u omladinskoj Ligi šampiona.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NajveciZvezdasIkad
Saturday, 04.07.2020
13:54

Nikad nemože da se proda onoliko koliko može banda da pokrade.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 04.07.2020
13:47

Samo dva miliona evra za jednog od najperspektivnijih mladih igraca u Evropi je neozbiljna i sarkasticno smesna suma.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 04.07.2020
09:55

Novac za stabilno funkcionisanje kluba su upumpali država i FSS, a prodala bi mlade igrače jer nema kvalitet da ih istrpi i da bi te pare uložila u nove Gobeljiće, Milunoviće, Degeneke, Rodiće, Jovančiće, Pavkove, Garsije, Van La Pare, Žandere, Kanjase, Sumaile, Rikardinje, Kafue, Tomanee, Boaćee i ostale promašaje koji će nas preko medija ubeđivati kako su oni šampioni dok uzimaju milione € od napaćenog srpskog naroda.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 09.07.2020
15:05

Ma da ne igramo 2 godine Ligu Sampiona, upumpala drzava sve... Ko vama placa strance i bivse reprezentativce da mi je znati, jel igraju iz ljubavi kao Tosic za tricavih 800.000 € godisnje?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 11.07.2020
15:54

zvezda je od LŠ godišnje zarađivala oko 25M €, a samo plate, premije i bonusi prvog tima su preko 30M € i kad se na to dodaju i transferi i stručni štab to košta zvezdu oko 40M €, a uz ostale troškove kluba ukupno je bilo potrebno oko 60M € godišnje zvezdi. zvezda je u poslednje 2 godine potrošila oko120M €, a Partizan manje od 30M €. Prošle sezone je Partizan zaradio od Rikarda, Markovića, Ožegovića, Pavlovića i LE oko 22M € što znači da je sve sam platio svoje troškove i još mu je ostalo para, a zvezda i uz pomoć države tj. narodnih para završava sezonu u minusu. Da država i FSS nisu upumpali novac zvezda bi završila sezonu, ali teško da bi izbegla bankrot u predstojećoj.