Miha otpao, ko su preostale Zvezdine opcije ako Milojević ode na kraju sezone?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.05.2019.
11:58
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Vladan Milojević je i dalje na klupi Crvene zvezde, ali mora se razmišljati i unapred o mogućim dešavanjima po završetku sezone, jer do početka kvalifikacija za LŠ neće biti mnogo vremena.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Spekulacije o njegovom potencijalnom nasledniku uveliko već traju. Nedavno je snažno odjeknula vest da je i trener Bolonje Siniša Mihajlović Zvezdina najveća želja kada bude došlo vreme da se bira novi trener, ali kako prenosi ''Kurir'', šanse za to su sada znatno manje, pa će uprava crveno-belih morati da se okrene nekim drugim rešenjima.

Mihajlović je sa Bolonjom praktično obezbedio opstanak u Seriji A, tokom proleća je ostvario odlične rezultate sa ovom ekipom, pa čelnici kluba nemaju nameru da se odreknu njegovih usluga, mada postoji interesovanje i nekih drugih italijanskih klubova, poput Lacija.

Koje onda opcije ostaju Zvezdi za potencijalnog Milojevićevog naslednika?

U prvi plan sada je izbio selektor mlade reprezentacije Srbije i nekadašnji fudbaler Zvezde Goran Đorović, koji je u ovom trenutku prvi favorit  za klupu crveno-belih, posle sjajnih rezultata sa ''Orlićima'' i plasmana na Evropsko prvenstvo.

Od ostalih imena, pominjao se i Milan Rastavac, nekadašnji trener Radničkog, sada na klupi grčkog Ksantija, pa čak i Simo Krunić iz Čukaričkog, koji je ovog proleća ostvario odličan rezultat sa ''Brđanima'' u Superligi, ali i u pojedinim situacijama govorio o svom prijateljstvu sa Zvezanom Terzićem. Ipak, njegove šanse da dođe na klupu Crvene zvezde su minimalne.

Naravno, nikada ne treba odbaciti ni opciju povratka Nenada Lalatovića, koji siguno ne bi odbio poziv sa ''Marakane'', bez obzira na istorijske rezultate koje ovog proleća ostvaruje sa Radničkim iz Niša.

To su neke domaće opcije, a nema sumnje da će i pojedini inostrani treneri biti u igri kada za to dođe vreme. Matijaž Kek, na primer...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Thursday, 16.05.2019
01:39

Pazite sta vam kazem, Kek je trenercina...

avatar
Man united
Wednesday, 15.05.2019
16:59

Лалат ако се доведе у ред је најбоља опција.

avatar
Miloš Šajn
Wednesday, 15.05.2019
13:36

Sve "bolji od boljeg"...Tesko nama sa ovim ovde nabrojanim "trenerima"...

avatar
MihajloCZV
Wednesday, 15.05.2019
13:29

Lalatović bi bio najbolja zamena, ako ne on onda Ivan Jovanović.

avatar
Old_school
Wednesday, 15.05.2019
12:40

Lalatovic je perspektiva, ali mora ozbiljno da poradi na licnom imidzu. Nije vise bek, a ni navijac sa Severa. Ostali, tanko, tanko. Ako vec Mioje ode, a nadam se da nece, onda Piksi.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 15.05.2019
13:11

Лала дефинитивно има талента, али му је понашање скандалозно и због тога не би требало уопште размишљати о њему. После Милојевића који је господин, нама треба неко сличан. Ситуација са Ђоровићем је незгодна јер води младу репрезентацију на ЕП, па неће практично стићи да упозна и припреми тим. Са странцима смо увек грешили (Земан, Јаневски, Са Пинто, па чак и Зенга који је реално имао озбиљан тим, али није успео да оствари значајније резултате у Европи у слабој конкуренцији) па мислим да не би требало доводити странца. По мом мишљењу, Звезда је најбољи фудбал играла када је тренер био Пижон (Барселона, Казерслаутерн, па она сезона са Нинковим, Лазетићем, Богдановићем, Славком Перовићем) зато би требало размотрити његово ангажовање. Такође је ту и Милован Рајевац који такође форсира леп фудбал и има прилично искуства, додуше са репрезентацијама. Можда је и најбољи кандидат Ивица Јовановић који је са АПОЕЛ направио чудо.

avatar
Man united
Wednesday, 15.05.2019
16:58

Где Пижона нађе. Код њега је било баш мучење гледати Звездине утакмице. Једва смо давали голове. Истина, и играчки кадар је био катастрофа. Једино што су имали м**а и срце да изгарају на терену за Звезду. Све у свему, мене није убедио да је квалитет за Звезду. Нека се докаже у неком другом клубу за почетак.

avatar
Mića86
Wednesday, 15.05.2019
15:11

Slažem se sa tobom sa svim što si rekao! Lalat je već izrastao u ozbiljnog stratega, ali mu manjka taj stil i komunikacija koju ima Miloje. Stranca ne bih voleo na klupi. Rajevac i Jovanović su dobre i verovatne najedakvatnije opcije, u slučaju da su spremni da se prihvate da dođu kod nas! Neki domaći trener, sa dobrim stažom i iskustvom, a zvezdaškim srcem bi najbolje "legao" nama!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 15.05.2019
12:21

Od gore navedenih najbolje da dodje Nenad Lalatovic.

avatar
pfc
Wednesday, 15.05.2019
12:38

Hahah taman on i rijaliti je kompletiran.

avatar
Silent
Wednesday, 15.05.2019
13:53

Rijaliti se godinama gleda u humskoj

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 15.05.2019
13:27

Lalatovic je sve vase trenere oducio od fudbala, a nadam se da ce i Savu politicara.

avatar
yboyka525
Wednesday, 15.05.2019
12:05

Lalatovicu svaka cast, ali sa onakvim stavom i sa onakvim nacinom komunikacije moze biti trener samo nekim africkim plemenima...