Mičel Donald završio u bolnici!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.03.2018.
09:07
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Vezista i zamenik kapitena Crvene zvezde Mičel Donald propustio je duel sa Napretkom ali ne zbog bola u kolenu kako se spekulisalo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zamenik kapitena Crvene zvezde Mičel Donald nije se našao u protokolu za meč sa kruševačkim Napretkom ali iz kluba niko nije objasnio da li je razlog bila povreda ili taktička zamisao trenera Milojevića.

Verovalo se da je iskusni vezista propustio utakmicu zbog bola u kolenu ali "Žurnal" piše da je po sredi nešto drugo.

Defanzivni vezista Crvene zvezde trenutno se nalazi na Kliničkom centru Srbije kako bi obavio kardiološka ispitivanja jer mu je u petak pozlilo i morala je da mu bude ukazana hitna medicinska pomoć.

Pomenuti izvor navodi da je Donaldu pozlilo u stanu i da je prava sreća što je u tom momentu uz njega bila supruga koja je na vreme reagovala.

Za sada nema informacija o tome o kakvom se zdravstvenom problemu radi ali je potpuno jasno da Mičel Donald neće biti u timu za sutrašnji duel sa Mačvom u Šapcu, a lekari će odlučiti da li će Zvezdin fudbaler uopšte biti u stanju da trenira do kraja sezone.

Neigranje Mičela Donalda u ključnoj fazi sezone predstavljalo bi ogroman problem za Crvenu zvezdu ali je u celoj priči ipak najvažnije da momak rođen u Holandiji što pre prevaziđe zdravstvene probleme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke