Mičel Donald našao novi klub, da li će mu saigrač doći iz Partizana?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.07.2018.
13:37
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Doskora jedan protiv drugog, uskoro možda i na istom zadatku?

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Bivši kapiten Crvene zvezde Mičel Donald od juna je u potrazi za novim klubom, a izgleda da je i to pitanje sada rešeno.

Kako prenosi današnji ''Žurnal'', Donald je postigao dogovor sa turskom Malatijom, o kojoj se i nedavno pisalo u medijima, a prema poslednjim informacijama, izvesno je da će sa ovim klubom potpisati ugovor na tri godine.

Ali, ubrzo bi mogao da mu se pridruži i jedan od najboljih fudbalera Partizana, Zoran Tošić, za koga su u Malatiji takođe veoma zainteresovani ovog leta i o čemu smo već pisali pre nekoliko dana.

Tošić se u međuvremenu povredio protiv Radnika u Surdulici, još se ne zna koliko će pauzirati, pa ćemo videti da li će u Malatiji imati strpljenja da sačekaju njegov oporavak.

Ono što je izvesno, to je da Tošića neće biti u sastavu Partizana, sutra protiv litvanskog Trakaija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Wednesday, 25.07.2018
15:02

Covek igrao LE, bio jedan od najboljih u timu i onda dodje - ovo. Nije mi jasno zasto nije zeleo da produzi ugovor ako je ovde moglo bolje da mu bude, osim naravno ako nije dobio ozbiljne pare od ovog kluba pa je samim neproduzenjem ugovora imao bolju pregovaracku poziciju. Ako nije dobio, onda mi nije jasan uopste.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 25.07.2018
13:42

Ako nije kao slobodan igrac mogao naci bolji klub, onda bi trebalo definitivno da promijeni menadzera... Osim, naravno, u slucaju neke milionske plate u tom klubu.

avatar
indosrbija
Wednesday, 25.07.2018
13:48
avatar
Кун
Wednesday, 25.07.2018
19:11

Alav je bio malo na pare, odbio ugovor od Zvezde, očekivao milion ako se dobro sećam, odbio Dinamo Kijev i još jedan klub ja mislim, ne znam šta je očekivao.