''Mi smo Crvena zvezda i to nećemo dopustiti!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.03.2020.
16:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dok širom sveta takmičenja staju, Zvezda sprema spektakl.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu će od 18 časova dočekati ekipu kruševačkog Napretka, u utakmici 26. kola Linglong Superlige Srbije.

Ovaj meč će proteći u znaku proslave 75. rođendana Crvene zvezde, a ta proslava bi trebalo da bude spektakularna, bar prema najavama iz kluba.

Zvezdin vezista Miloš Vulić na početku se osvrnuo na promenu trenera u Napretku, na čiju se klupu posle nekoliko godina vratio Dragan Ivanović, koji je u svom prvom mandatu u Kruševcu imao velikih uspeha.

Vulić je uveren da bez obzira na pozitivne promene koje se u Kruševcu očekuju od Ivanovića, Zvezdina pobeda neće biti dovedena u pitanje.

''Utakmice posle derbija su jako zahtevne, a mi smo pobedili i to na jako teškom gostovanju Mačvi u Šapcu. Onako kao što smo i priželjkivali, dominirali smo od prvog minuta, kontrolisali igru, ubedljivo pobedili.

Upisali smo nova tri boda i sada se maksimalno spremamo za ekipu Napretka. Oni su dobra ekipa, koja je tokom nedelje promenila trenera. Lično ga poznajem, ambiciozan je čovek i daće sve od sebe da napravi dobar rezultat.

Međutim, mi smo Crvena zvezda i to nećemo dopustiti, od prvog minuta ćemo ući agresivno u utakmicu, jer je to naš stil i siguran sam da ćemo obradovati navijače'', izjavio je Vulić za klupski sajt.

Kada je u pitanju proslava Zvezdinog rođendana, Vulić očekuje sjajnu atmosferu, bez obzira na aktuelnu situaciju širom sveta sa pandemijom koronavirusa.

''Očekujemo svi pravi spektakl na proslavi Zvezdinog 75. rođendan, jer su naši navijači nebrojeno puta pokazali da su nam 12. igrač koji nas nosi do uspeha. Verujem da će navijači ispuniti tribine protiv Napretka i da će biti naš pokretač kao što su uvek i bili, a mi ćemo im se odužiti dobrom igrom i nadam se novom 'trojkom''', objasnio je Vulić.

On je upravo iz Napretka došao u Zvezdu, ali tvrdi da sentimentalnosti na terenu prema bivšem klubu neće biti.

''Uvek kada igram protiv Napretka, a igrao sam nekoliko puta do sada, su pomešana osećanja. Probude se neke emocije i sećanja na taj lep period u mojoj karijeri, gde sam se dobrih igrama i preporučio Crvenoj zvezdi.

Međutim, pravi sam profesionalac, što se tiče utakmice, na terenu se sve to ostavlja po strani, a kada se meč završi uvek se ispričamo sa protivničkim fudbalerima, podelimo utiske. Većinu bivših saigrača iz Napretka odlično poznajem i samo na ovoj utakmici im neću poželeti sreću'', zaključio je Vulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 13.03.2020
11:04

Neozbiljno i neodgovorno ! Mi smo najpametniji na svetu i to nam se uvek obije o glavu. Razlog bizaran,proslava rođendana Zvezde,koji je inače bio pre deset dana.Naravno da treba da ga proslave i ovo je cela godina za tu priliku.Sačekajte braćo,pa kada overite titulu,koja je praktično osvojena,slavite do mile volje istovremeno i sigurno s razlogom.To se može izvesti,posle ove vanredne situacije.Zamislite samo na severu 15 000 navijača,nabijeni glava uz glavu? Kako Baloteli reče,čekalo se da Juve bude prvi,i ovde se čeka da Zvezda proslavi rođendan ,pa će prekinuti prvenstvo.Nemam ništa protiv i da se završi sa trenutnim stanjem,jer objektivno sve je rešeno i čemu eventualni rizici.

avatar
pfc
Friday, 13.03.2020
09:27

Hahahaha velika Srbijai. Mora i tad da su predsednici bili Covke i Terza.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 15.03.2020
13:07

Gde cu tebe naci, nego tamo gde sam te i ostavio, na vestima o Zvezdi ljepi.

avatar
Stevan Sremac
Friday, 13.03.2020
08:28

Pretpostavljam da ce te proslaviti I 108 titulu, zivela Crvena Velika Srbija 😀😀😀😀😀

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 12.03.2020
18:16

Zvezda svoj 107. rodjendan slavi 6. avgusta, a ovaj su nam nametnuli crveni partizanski komunisti, a ja ga ne slavim.

avatar
Dorotej
Thursday, 12.03.2020
19:39

Ti slavi šta hoćeš. Koji ste to vi i ko vam je nametnuo? Ti onda nađi klub koji ima kokardu na grbu, navijaj za njega, ostavi klub koji ima na tom mestu crvenu zvezdu. Navijam za Crvenu Zvezdu od uvek, klub kao takav i ne zanimaju me političke igre u vezi sa njim. Kako je krenula revizija istorije, još će ispasti da ju je osnovao Draža Mihajlović.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 13.03.2020
15:56

Budi malo ozbiljan kad mi se obracas da ja mogu ozbiljno da te shvatim. Ako nisi zano ja cu ti onda reci da je Draza Mihajlovic bio covek pro-jugoslovenskog ubedjenja i kao takav sigurno nije mogao da bude jedan od osnivaca SK Velika Srbija.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 12.03.2020
23:38

Kad se vec predstavljas kao Zvezdas, onda nauci pravu istoriju nase Zvezde, a ne ovu koju su nam na silu podmetnuli pro-jugoslovenski crveni komunisti dete.

avatar
pfc
Thursday, 12.03.2020
21:19

slavi rodjendan kad je bacena prva atomska bomba na hirosimu. Taman taj datum je za vas. Pitanje kojeg datuma vam odgovara da slavite 108. rodjendan.