Mesec dana kasnije - Tadić progovorio o posledicama povrede u Kardifu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.12.2016.
09:56
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Srpski internacionalac iz redova Sautemptona vratio se redovnim treninzima nakon povrede zadobijene pre gotovo mesec dana, ali kroz priču o problemima koje je imao, Dušan Tadić otkriva kakve je posledice ostavio udarac koji je dobio u glavu.

Beta/Pic by David Rawcliffe/Propaganda
Beta/Pic by David Rawcliffe/Propaganda

Povezane vesti

Kvalifikaciona utakmica za odlazak na Svetsko prvenstvo koje su reprezentacije Velsa i Srbije odigrale 12. novembra u Kardifu završena je dobro po naš nacionalni tim, ali ne i po našeg najboljeg igrača Dušana Tadića koji je zadobio jako ozbiljnu povredu.

Fudbaler Sautemptona dobio je snažan udarac u glavu od strane Nila Tejlora, a naknadnim pregledima utvrđeno je da je došlo do preloma kostiju nosa. Dušan Tadić je završio meč u Kardifu ali su posledice ove povrede bile jako velike, o čemu je posvedočio i sam igrač u razgovoru za "Informer".

"Napokon je zaustavljeno krvarenje iz nosa, što se toga tiče sve je sad u redu. Ipak, pre toga sam pet dana proveo u bolnici dok mi lekari to nisu rešili. U tom periodu sam imao problema i s glavoboljom. Sad se osećam dobro. U četvrtak sam počeo s treninzima, što mi je najbitnije" kaže srpski internacionalac.

Ukoliko sve bude teklo po planu Dušan Tadić će biti u konkurenciji za predstojeći duel Sautemptona i Hapoel Ber Ševe u grupnoj fazi Lige Evrope, s tim što će morati da nosi zaštitnu masku.

"Napravljena mi je posebna maska, moram priznati da je super i da sam prijatno iznenađen. Zasad mi ne predstavlja problem da je nosim i nemam poteškoće s njom, ali videćemo kako će biti kad krenu utakmice" dodao je Tadić.

Dusan Tadic

Da problemi neće biti rešeni tako jednostavno Dušan Tadić potvrđuje pričom da ipak razmišlja o operaciji jer je prelom nosa doveo do toga da ima problema sa disanjem.

"Videću na leto da li će mi biti potrebna operacija, najviše zavisi od toga kakvo će mi biti stanje s disanjem. Mogu i sada da dišem kroz nos, malo je otežano, ali biće i to u redu" zaključio je Tadić.

Kakav je "laf" Duca Tadić pokazuje i to da ne zamera Nilu Tejloru iako reprezentativac Velsa nije nazvao da se izvini nakon udarca kopačkom u lice koji je napravio velike probleme našem internacionalcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
myspace
Tuesday, 06.12.2016
14:03

Jedva cekam mec u Bg, Velsani igrali prljavo da odavno nisam gledao da neko tako igra i zao mi je sto nisu ostali i bez tog 1boda.

avatar
Anderton
Tuesday, 06.12.2016
12:27

Vrati nam se što pre.

avatar
Predrag Matić
Tuesday, 06.12.2016
12:23

Prosto je neverovatno da onaj pajser nije dobio ni žiti karton... Bale iskusno odvukao paznju sudiji koji cini mi se nije ni znao ko je napravio faul. Ragbisti iz Welsa, ccc