Menadžeri namirisali "ćuretinu" u Antaliji

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.01.2015.
23:43
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Jagodine odradili su prva dva treninga na pripremama u Antaliji a generalni sekretar kluba Slavko Gajin priznao je da su pojedini menadžeri već pokazali interesovanje za neke igrače superligaša iz grada na Belici.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Jagodina doputovala je u četvrtak u Antaliju gde će u naredne dve nedelje brusiti formu uoči nastavka domaćeg šampionata i takmičenja u Kupu Srbije.

Izabranici Sima Krunića u petak su odradili dva treninga a generalni sekretar kluba Slavko Gajin priznao je da će boravak u Antaliji biti iskorišćen za "popravljanje finansijske situacije".

"Antalija je naša stara baza. Odavde redovno krećemo u pohod na značajna ostvarenja u prvenstvu i Kupu. Osim toga, prilika je da malo popravimo finansijsku situaciju kluba. Čim smo došli kontaktiralo nas je više menadžera, zainteresovani su za nekoliko naših igrača, ali o tome ćemo kada pregovori budu završeni" kazao je Gajin.

Generalni sekretar "Plavih" ostao je nedorečen ali je jasno da u redovima superligaša iz Jagodine ima nekoliko sjajnih igrača koji bi mogli da budu interesantni inostranim klubovima.

Jedan od njih je Aleksandar Filipović kojem je prethodnog leta propao transfer u Fulam ali nema sumnje da su mnogi klubovi nastavili da prate igre ovog talentovanog defanzivca koji brani boje naše juniorske reprezentacije.

Priliku za dokazivanje menadžerima koji su se sjatili u Antaliju Filipović i drugovi imaće već u subotu kada će Jagodina ukrstiti koplja sa ukrajinskim Volinom u prvoj kontrolnoj utakmici koja se igra u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke