Menadžer pravi probleme Partizanu, odvraća igrača od Humske?

Autor: Darko Mitrović
subota 29.06.2019.
14:47
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Crno-belima će trebati mnogo strpljenja.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Najveća pojačanja u Partizan tek treba da stignu ovog leta, a jedno od njih bi mogao da bude i ofanzivni argentinski vezista Huan Kavaljaro.

Ovom 25-godišnjem fudbaleru sutra ističe ugovor sa Tigreom, što Partizan želi da iskoristi i ovog momka dovede u Humsku.

Kako prenosi ''Telegraf'', i sam Kavaljaro ima istu želju, ali ne i njegov menadžer koji bi mogao da crno-belima napravi nepremostivi problem u realizaciji transfera.

Navodno, on je u kontaktima i sa jednim španskim drugoligašem i  njihova ponuda mu se za sada mnogo više dopada u odnosu na Partizanovu.

Osim toga, u igri je i ponuda argentinskog Union Santa Fea, ali bi Kavaljaro želeo da se konačno oproba i u Evropi, pa se stiče utisak da se trenutno vodi borba između Partizana i neimenovanog španskog drugoligaša.

Problem je što se sve odužilo i za sada nema nagoveštaja kada bi situacija mogla da se reši, a crno-beli u utorak u Sloveniji već počinju završni deo priprema za novu sezonu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 30.06.2019
12:19

Menadžeru je dovoljno da pita nekog igrača Partizana,kada je poslednji put primio platu i ako ovaj bude uskren ,niko normalan neće doći u Partizan,odnosno doćiće oni koje niko neće.

avatar
magister
Saturday, 29.06.2019
19:04

Ne znam o čemu Savo misli, ali meni je sve to neozbiljno. Prodati npr. Zakarića, za 0.8m, a angažovati ovog, za verovatno sličnu, možda i veću platu, zaista deluje - čudno. A oko njega jagma, između drugoligaša i nas! Pusti ovog u Španiju, zadrži Zakarića, ozbiljan, ima šut, oštar, odgovoran, stalno se otkriva, može i po oba krila, može i u sredini, dobar u defanzivi, sjajan u kontri.

avatar
Realan_PFC
Sunday, 30.06.2019
02:46

ima zakaric borbenost, solidnu levicu, odgovoran je u defanzivi, ali je tanak za partizan, nedorecen ....... tesko probija 1 na 1, vise igra u nazad i na sigurno, ja bi vise voleo da on ode, bolje da smo gurnuli kokira u igru mesto zakarica .................... borac je i dobar momak, ali tanak kvalitetom

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
15:20

https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/grom-iz-vedra-neba-savo-milosevic-napustio-pripreme-partizana-video-2019-06-29?ref=aklamator&utm_source=aklamator_com&utm_medium=sportske_net_vest_feed&utm_campaign=GROM_IZ_VEDRA_NEBA__Savo_Milosevic_

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 29.06.2019
14:53

Koji će nam ovaj kada na toj poziciji imamo Sumu i L.Pavlovića. Ovaj od Sume nije bolji. Dovedite pojačanja, 2 napadača i levo krilo koji će doneti golove, to je najpotrebnije ovom timu!

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 29.06.2019
18:56

Pricas da imamo Sumu kao da je covek nesto pokazao a lik veze nema s fudbalom, moze on jednu tekmu da odigra ok, a posle sve lose, A mali Pavlovic je Jos mlad za kreatora tako da nam fali Taj profil igraca vec duzi niz godina a Suma nije taj kalibar, da bude organizator I glavni na terenu, razumes

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 30.06.2019
21:36

Daj boze da je tako!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 30.06.2019
10:14

Suma ima fudbal u malom prstu, ali ne može da igra krilo i da igra sve sa igračima koji traže loptu u noge (Tavamba, Tošić, Janković, Pantić, pa i Ožegović), Sumi trebaju brza krila i napadač koji će tražiti dubinu i loptu u prostor kako bi mu otvorili prostor za 1 na 1 pa i 1 na 2, a ne da oni stoje i gledaju kako on dribla celu odbranu i još mu smetaju da uradi bilo šta s loptom. Dovesti još jednog sličnog takvog kao što je Kavalaro je samoubistvo, Sumi treba igrač kao što je L.Marković, kao ovaj Sadik, kao što su bili Đurđević i Leonardo. S Đurđevićem je razbio Videoton i protiv Olimpijakosa je odlično odigrao, a onda je prodat i umesto njega uz Tavambu ubačen Ožegović koji nije taj tip napadača. Suma je takođe odlično odigrao utakmice na kojima je igrao iza napadača kao u BG protiv Plzena. Suma takođe ima iza sebe sezone sa po preko 20 golova, a ovaj Kavalaro dao prošle (polu)sezone 3 gola, pa Suma je dao 6 kada je proglašen najgorim strancem u Partizanu. Ovaj ne može nikako da bude pojačanje dok god imaš Sumu u ekipi, razumeš?