Menadžer potvrdio: "Mihajlović nije na prodaju"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.07.2016.
11:15
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović mogao bi da napusti Partizan u letnjem prelaznom roku pošto za njega postoje interesovanja ali agent mladog igrača poručuje da će se poštovati stav crno-belih.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan odlučan je u nameri da u svojim redovima zadrži najtraženijeg igrača uprkos tome što za Nemanju Mihajlovića postoji interesovanje nekoliko evropskih klubova.

U subotu smo pisali o tome da u Humskoj ne žele ni da se jave onima koji bi uputili ponudu, a menadžer Nemanje Mihajlovića dodaje da će igrač i on poštovati takvu odluku Partizana.

"Nemanja Mihajlović nije na prodaju! To je stav Partizana, koji mi poštujemo i nemamo nikakav problem sa tim" kaže za "Sport" menadžer Bojan Ostojić.

Među klubovima koji "nišane" Nemanju Mihajlovića nalaze se Fiorentina, Lavio, Bajer Leverkuzen, Espanjol i Real Sosijedad, ali evidetno niko od njih ovoga leta neće imati šanse da dođe do potpisa brzonogog krilnog igrača.

"Dobar glas daleko se čuje... Ali, na njihovu žalost, Nemanja ostaje u Partizanu, nije na prodaju" zaključak je menadžera Nemanje Mihajlovića.

Podsećamo da je Nemanja Mihajlović prethodnog leta stigao u klub iz Humske ali je za Partizan počeo da nastupa tek u prolećnom delu sezone zbog principijelnog stava FK Rad koji je Mihajlovića zapravo poslao u Teleoptik a ne u Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 17.07.2016
20:46

Ovo je sezona istine, proletos je izleteo iz opšteg sivila. Sad nek se pokaže, ako ga prodaju propada sigurno.

avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 17.07.2016
11:36

Niti je on još uvek zreo za te klubove niti je Partizanu u interesu da ga proda sada i što se tiče takmičarskih ciljeva, a takođe u cene igrača. Mihajlović i Partizan zajedno mogu mnogo više.

avatar
Sunday, 17.07.2016
11:29

I to je ogromna sramota, decko je bio kod nas od avgusta, a nije tad i igrao!

avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 17.07.2016
12:26

Rad vodi politiku koja šteti njima samima samo da bi napakostili Partizanu., a nije Partizan taj koji duguje Radu već mu zvezda duguje godinama za igrače koje dovela, a nije platila iz Rada. Misli li neko da će država Radu da sređuje stadion i isplaćuje dugove kako bi dobio licencu? Naravno da neće, a oni i dalje taluju sa njima. Eto koliko je zvezda zatrovala srpski fudbal...

avatar
Sunday, 17.07.2016
14:50

Ista prica k'o i u kosarci, nasi saucestvuju u svemu tome ako nista drugo, a ono barem svojim necinjenjem i sramotnom inertnoscu- pogadjaj ko ce od one tamo sezone postati predsednik ABA lige...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 17.07.2016
14:46

Hahaha sve je to lepo u tvojoj glavi,to sto nema veze sa istinom to nije bitno :D

avatar
Kontra
Sunday, 17.07.2016
11:16

Nek se bar jednom neki normalan menadzer javio, ovo nije zapamceno u Srbiji.