Melem za oči - Evo kako bi trebalo da izgleda plato ispred Zvezdinog severa

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.10.2017.
14:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Finansijska situacija je takva da nema novca za izgradnju novog stadiona, ali najnoviji projekat predstavlja najbolji dokaz da se od postojećeg može napraviti nešto što će zadovoljiti potrebe navijača.

Beta/FKCrvenaZvezda/NikolaMitić/Ds
Beta/FKCrvenaZvezda/NikolaMitić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda već neko vreme ulaže velike napore da postojeći fudbalski objekat u ulici Ljutice Bogdana prilagodi potrebama navijača i učini ga što lepšim i funkcionalnijim u teškim finansijskim uslovima.

Počelo se od postavljanja novih reflektora, zatim se dugo čekalo da bude zamenjena i travnata podloga, a od nedavno se izvode radovi na tribinama i oko stadiona.

Najnoviji projekat podrazumeva uređenje platoa ispred severne tribine stadiona "Rajko Mitić". Zvezdaši iz saobraćajnog instituta CIP izradili su projekat novog platoa ispred severne tribine koji je juče predstavljen klupskim rukovodiocima.

Osim uređenja platoa ispred severne tribine trebalo bi da bude urađen projekat za izgradnju potpornih stubova iza severa.

Crvena zvezda je saopštila da očekuje da se zvezdaši uključe u dalju razradu i realizaciju pomenutih projekata kako bi što pre bio uređen ovaj deo stadiona "Rajko Mitić".

Zvezda plato projekat

Zvezda plato projekat
Foto: crvenazvezdafk.com

Podsećamo da se uveliko radi na obnavljanju terena iza južne i severne tribine, postavljaju se i reflektori na terenima koje koriste mlađe kategorije, a uveliko je u toku postavljanje novih stolica na severnoj tribini.

Zbog nastupa u Ligi Evrope Zvezda je morala da odloži početak radova na renoviranju zapadne tribine i ugrađivanja tapaciranih stolica koje će smanjiti kapacitet ovog dela stadiona ali će delu navijača boravak na stadionu učiniti prijatnijim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Saturday, 14.10.2017
07:07

Prelepo izgleda...dok ne dodju navijaci, sto nasi, sto komsijski i pokazu ono pravo lice unistavajuci sve sto je lepo...Srbija ne to.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 13.10.2017
15:30

Sve lepsa i lepsa svakog dana kuca evropskog i svetskog, a naseg srpskog velikana.