Melega opet povezuju sa Zvezdom, a sećate li se šta mu je Zvezdan Terzić zamerao?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.05.2018.
10:22
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.rs

Nije prvi put da se najavljuje prelazak Dejana Melega u Crvenu zvezdu...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle osvojene i proslavljene šampionske titule, navijači Crvene zvezde sada željno iščekuju vesti o potencijalnim pojačanjima u narednom prelaznom roku.

Za sada nema konkretnijih informacija po tom pitanju, izuzev medijskih spekulacija, a jedna od njih koja se nedavno pojavila jeste da bi Zvezdu mogao da pojača bivši vezista Vojvodine Dejan Meleg.

On je sada član turskog Kajzerija, ali u 2018. godini nije odigrao ni minut u takmičarskim utakmicama i jasno je da tamo do daljnjeg ne računaju na njega.

Zbog toga se postavlja pitanje da li bi on bio pravo rešenje za Crvenu zvezdu koja će i u narednoj sezoni pokušati da se u Evropi zadrži na nivou na koji je dospela u sezoni na izmaku.

Podsetimo, Meleg se najavljivao kao potencijalno Zvezdino pojačanje i pre godinu i po, u zimu 2017, dok je još uvek bio član Vojvodine, ali tada do realizacije transfera nije došlo.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potom je u intervjuu za ''redstarbelgrade.rs'' objasnio zbog čega taj posao nije realizova i otkrio šta je zamerao Melegu kada je igra u pitanju.

''Meleg ima strašnu levu nogu, ali Melega po deset minuta nema u igri. Igra nešto, pa ga onda nema. Pa vidite, sa druge strane, mi smo obavili razgovore.

Vojvodina traži mnogo para. Mi pričamo, ali nismo sigurni da ćemo da ga uzmemo. Mi smo razgovarali da se raspitamo i da dobijemo informacije. I sam Meleg je rekao Vojvodina ili inostranstvo'',
poručio je tada Terzić.

Da li je Meleg u međuvremenu ispravio ovaj nedostatak? U Kajzeriju nije dobio priliku da to pokaže...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Wednesday, 02.05.2018
17:43

Meleg je zavrsen samo se ceka da on zavrsi dogovor sa turcima

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 02.05.2018
15:45

On je bas nesiguran,Zvezdi treba nesto i bolje,

avatar
Аполо
Wednesday, 02.05.2018
13:34

Inace on je vrsni poznavalac fudbala pa moze da mu zamera...

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 02.05.2018
13:10

Ne Melega jer nema kvalitet za jednu Zvezdu.

avatar
RG VILI
Wednesday, 02.05.2018
12:36

Bas je Melega briga sta prica covek koji je Agbolahana Salamija nazivao Baloteli. Svakako ima vecu karijeru od doticnog ,koji svako jutro zove novinare da daje izjave

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 02.05.2018
11:08

Meleg bi bio odlicno pojacanje, ili on ili stranac na pleja, kad nisu mogli da vrate Kataija, nemamo drugog naseg pleja kojeg bi mogli dovesti, ali treba dati obabezno sansu Adzicu bar u domacem prvenstvu