Meleg: "Spremni smo za plej-of"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.04.2016.
12:59
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezni fudbaler Vojvodine Dejan Meleg srećan je što su crveno-beli iz Novog Sada vezali dve pobede uoči početka plej-ofa i velikog iskušenja koje ih očekuje u prvom kolu doigravanja.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine počeli su da beleže sjajne rezultate u momentu kada je to bilo najvažnije, pa su tako na poslednje dve utakmice preliminarnog dela šampionata savladali Radnički u Nišu i Voždovac na domaćem terenu.

Ekipa Nenada Lalatovića dočekuje plej-of kao petoplasirana na superligaškoj tabeli tako da će za vikend imati prednost domaćeg terena u meču sa Radničkim iz Niša.

"Radnički je dobra ekipa, a ne treba zaboraviti ni to da smo prošle nedelje protiv njih veći deo meča imali igrača više. Zato ne sme biti nikakvog opuštanja, već moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo tu utakmicu" objašnjava Dejan Meleg.

Povratnik u redove novosadske Vojvodine do sada je postigao četiri gola na sedam odigranih utakmica ali ga više od individualnog učinka raduje to što ekipa konačno deluje kao tim.

"Srećan sam što delujemo kao tim i mislim da smo sada potpuno spremni za ono što nas očekuje u plej-ofu" zaključuje Dejan Meleg.

Prvu utakmicu u plej-ofu Vojvodina igra u subotu protiv ekipe Radničkog iz Niša, a do kraja doigravanja na svom terenu će ugostiti ekipe Voždovca i Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke