Meleg: "Nema laganja, loše smo igrali"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.02.2016.
13:54
Izvor: Sportske.net

Povratnik u redove novosadske Vojvodine Dejan Meleg kazao je da ekipa nema pravo da se teši i laže pošto je više nego evidentno da igra u susretu sa Spartakom nije bila na željenom nivou.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Novosadski superligaš otvorio je prolećni deo sezone remijem na domaćem terenu sa poslednjeplasiranom ekipom u ligi što svakako nije rezultat kakav je ekipa Nenada Lalatovića priželjkivala.

Podela bodova u vojvođanskom derbiju izaziva još veće nezadovoljstvo među navijačima Vojvodine kada se uzme u obzir da je domaći sastav imao dva igrača više govoro pola časa igre.

"Tokom priprema, najviše smo razgovarali o tome koliko je važno da pobedom započnemo drugi deo sezone. Ne znam ni sam zašto, ali kao da u utakmicu nismo ušli sa pravom željom i pristupom. To je, po mom mišljenju, bio glavni razlog zašto smo ispustili pobedu i navijači su u pravu kada kažu da nisu zadovoljni onim što su videli" kazao je Meleg.

Vojvodina je na startu prolećnog dela sezone remizirala rezultatom 1:1 sa subotičkim Spartakom pa posle 23 kola zauzima peto mesto na tabeli sa 36 osvojenih bodova.

"Ne treba da se lažemo i sami sebe tešimo kako smo igrali dobro. Ne, igra je bila loša, Vojvodina mora mnogo bolje i nadam se da će tako i zaigrati već na utakmici protiv Metalca" objasnio je Meleg.

Ako je za utehu, navijače može da raduje to što je povratnik u klub Dejan Meleg odmah pogodio protivničku mrežu i tako nagovestio dobre partije u prolećnom delu šampionata.

"Bio sam vrlo motivisan pred ovaj meč. Kada mi je trener rekao da ću ući u igru na poluvremenu, znao sam da ću odigrati dobro, jer imam veliko samopouzdanje. Zadovoljan sam zbog gola, ali pobeda je uvek važnija od individualnog učinka bilo kog pojedinca" zaključio je Meleg.

Novosadska Vojvodina narednu utakmicu u domaćem prvenstvu igra u subotu 27. februara protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke