Meleg i Jovančić nisu dovoljni, Zvezda dovodi još jednog vezistu!? Njega je i ranije želela!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.06.2018.
12:54
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Zvezda ne odustaje, da li je sada pravo vreme da se transfer realizuje?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

I dok se ovih dana najviše očekuje dolazak novog štopera u Crvenu zvezdu, koji bi zamenio Damijana Le Taleka, danas se pojavila pomalo iznenađujuća vest da bi crveno-beli mogli dodatno da se pojačaju u veznom redu.

Podsetimo, Zvezda je pre početka priprea već angažovala dojicu igrača ''u vezi'', defanzivnog vezistu Dušana Jovančića iz Vojvodine i ofanzivnijeg Dejana Melega iz Kajzerija.

Ali, uskoro bi mogao da im se pridruži još jedan, Zvezdinim navijačima dobro poznat fudbaler.

Kako prenosi ''Kurir'', u pitanju je Goran Čaušić, vezista ruskog Arsenala iz Tule, koji je svojevremeno ponikao u Zvezdi, ali na Marakani nije dobio pravu šansu.

Igrao je potom za Rad, pa u par klubova u Turskoj, a prošlog leta se dugo najavljivao njegov povratak u Crvenu zvezdu. Delovalo je da je posao pred realizacijom, ali se u poslednjem trenutku umešao Miodrag Božović, koji je nedugo pre toga postavljen za trenera Arsenala. Rusi su bili konkretniji od Zvezde i uspeli su da ispune želju svog trenera.

Arsenal je imao sjajnu sezonu, malo im je nedostajalo da se i u Evropu plasiraju, ali na kraju sezone Miodrag Božović je napustio klupu ovog kluba.

Da li će za njim sada i Goran Čaušić?

On je sa Arsenalom potpisao ugovor na 1+1 godinu, Zvezda to sada želi da iskoristi i uradi ono što joj nije uspelo prošlog leta.

Pomenuti izvor navodi da je Čaušić velika želja Vladana Milojevića, koji je sa ovim igračem sarađivao u omladinskom timu Crvene zvezde.

Čaušić je u prošloj sezoni odigrao 27 mečeva za Arsenal, postigao je tri gola, uz jednu asistenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke